0
Καλάθι
0
0
Καλάθι
0

Affiliate

Δείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα Femme Fatale Affiliate και κερδίστε χρήματα από αγορές που πραγματοποιούν άλλοι!!!

Τι είναι το πρόγραμμα Afiiliate και πώς λειτουργεί;

Το πρόγραμμα affiliate αφορά την προώθηση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μέσω του ιστότοπου σας ή των σελίδων σας στα social media.

Αρχικά εισάγετε έναν σύνδεσμο σε όποιον ιστότοπό σας επιθυμείτε που οδηγεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (femme-fatale.gr).

Κατόπιν παροτρύνετε τους επισκέπτες της σελίδας σας να πατήσουν τον σύνδεσμο και να πραγματοποιήσουν αγορές στο eshop μας.

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο, για όσες αγορές πραγματοποιηθούν από χρήστες που προήλθαν από το δικό σας ιστότοπο (έχετε μοναδικό link) κερδίζετε χρήματα ως προμήθεια από τo σύνολο αυτών των αγορών.

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν;

Στο πρόγραμμα affiliate του femme-fatale.gr μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο (εταιρεία) κατέχει έναν ιστότοπο ή μία σελίδα στα social media και επιθυμεί να γίνει μέλος/συνεργάτης του προγράμματος.

Πώς υπολογίζονται οι προμήθειες και πώς πραγματοποιούνται οι πληρωμές;

Είναι απλό, μέσω ειδικού λογισμικού εντοπίζουμε τους επισκέπτες που προέρχονται από τον ιστότοπο σας και πραγματοποίησαν αγορές στο eshop μας, καθώς το link που σας παρέχουμε είναι μοναδικό.

Η προμήθεια ανέρχεται στο 10% και υπολογίζεται στο σύνολο αυτών των αγορών. Ο υπολογισμός του συνολικού ποσού της προμήθειας γίνεται μετά την συμπλήρωση κάθε ημερολογιακού μήνα.

Η καταβολή του ποσού που προκύπτει καταβάλλεται στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Πρέπει να έχω τεχνικές γνώσεις για να συμμετέχω στο πρόγραμμα;

Σε καμία περίπτωση, αρκεί η εισαγωγή ενός συνδέσμου που θα σας παρέχουμε εμείς στον ιστότοπο σας και κατόπιν η παρότρυνση προς τους χρήστες του/ων ιστότοπού/ών σας να πραγματοποιήσουν αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τον συγκεκριμένο σύνδεσμο μπορείτε να τον προωθείτε και μέσω μηνυμάτων, κοινοποιήσεων κλπ.

Όσο περισσότερο προωθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τόσο περισσότερο κερδίζετε!!!

Τι πρέπει να κάνω για να συμμετέχω στο πρόγραμμα;

Αν θέλετε και εσείς να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα Femme Fatale Affiliate συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα στο παρακάτω link και θα σας ενεργοποιήσουμε ως affiliator επικοινωνώντας μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες! Σημαντικό: Για την συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στη σελίδα Femme Fatale και να έχετε συνδεθεί με τα στοιχεία σας.

Για να δηλώσεστε συμμετοχή πρέπει να έχετε λογαριασμό στο femme-fatale.gr.

Παρακαλούμε δημιουργήστε ή συνδεθείτε με τον λογοριασμό σας.

Δείτε περισσότερα και διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις για την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα πατώντας εδώ.

Καλάθι
  • Δεν έχετε προσθέσει κάτι στο καλάθι σας
0