Το καλάθι μου

Mini Cart

Aloha Kit Acrylgel
62.000000

Aloha Kit Acrylgel

Ειδική Τιμή 62,00 € Κανονική Τιμή 83,00 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 4.01.0.2730
Λεπτομέρειες

 Aloha Kit Acrylgel

To Kit Acrylgel από Aloha περιλαμβάνει:

 

Προδιαγραφές Αcryl Gel Aloha

  • Απαλλαγμένα από τοξικά συστατικά.
  • Χωρίς οσμή (odorless system).
  • Δεν προκαλεί αλλεργίες. Η ειδική του σύνθεση το καθιστά κατάλληλο τόσο για εγκύους, όσο και για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες. Για αυτό και είναι 100% ασφαλές στη χρήση, τόσο για τους τεχνίτες νυχιών, όσο και για τις πελάτισσες που τα εφαρμόζουν.
  • Φιλικό προς το περιβάλλον.
  • Μη-εύφλεκτο υλικό.

 

Οδηγίες Εφαρμογής Αcryl Gel Aloha

Αφού ολοκληρώσουμε την προετοιμασία στο φυσικό νύχι, εφαρμόζουμε το Aloha Base Coat. Δεν είναι απαραίτητο να προηγηθεί εφαρμογή primer πριν το Aloha Base Coat. Εφόσον εφαρμοστεί, περιμένετε να στεγνώσει για 2 λεπτά περίπου, προτού εφαρμόσετε τη βάση. Πιέζουμε ελαφρά το σωληνάριο και κόβουμε μια μικρή ποσότητα Αcryl Gel Aloha UV/ Led με ένα μεταλλικό pusher. Την τοποθετούμε επάνω στην επιφάνεια του νυχιού και βρέχουμε το πινέλο μας με Gel Cleanser.
Κατόπιν πιέζουμε την ποσότητα του Acryl Gel ταμποναριστά πάνω στην επιφάνεια του νυχιού ή και στη φόρμα, μέχρις ότου διαμορφώσουμε το επιθυμητό σχήμα. Πολυμερίζουμε σε UV ή LED λάμπα, σύμφωνα με τους χρόνους που αναφέρονται παρακάτω. Σκουπίζουμε την επιφάνεια του νυχιού με Gel Cleanser και λιμάρουμε. Εφαρμόζουμε το ημιμόνιμο βερνίκι Aloha στο επιθυμητό χρώμα και τέλος το Aloha Extra Shine Top Coat, πολυμερίζοντας κάθε στρώση ξεχωριστά. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσουμε την κολλώδη ουσία του Top (no wipe).

 

Aloha Καθαριστικό για Gel 200ml

Καθαριστικό Νυχιών για Gel (Nail Gel Cleanser). Αφαιρεί την κολλώδη ουσία από τα Gel, τα Acryl Gel και τα Ημιμόνιμα. Σε ένα μικρό χαρτί κυτταρίνης, τοποθετήστε μικρή ποσότητα του Gel Cleanser. Σκουπίστε την επιφάνεια του νυχιού με το χαρτί κυτταρίνης, έως ότου απομακρύνετε εντελώς την κολλώδη ουσία.

 

Πινέλο Gel-Acryl Gel Oval Νο 6

Πινέλο Oval, κατάλληλο για τις τεχνικές Gel & Acryl Gel.

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Aloha Kit Acrylgel