Το καλάθι μου

Mini Cart

Aloha UV/Led Vintage Gel Black 15gr
14

Aloha UV/Led Vintage Gel Black 15gr

14,00 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 4.01.0.2726
Λεπτομέρειες

Aloha UV/Led Vintage Gel Black 15gr

Νέας Γενιάς Vintage Gel της ALOHA που βασίζεται σε καινοτομικές φόρμουλες και περιέχει χρωστικές υψηλών προδιαγραφών & επιδόσεων. Kατάλληλο για ζωγραφική σε μεγάλες επιφάνειες και για λεπτές 3D γραμμές. Το Aloha UV/Led Vintage Gel Black 15gr προσφέρει ζωηρό, λαμπερό χρώμα και αντοχή άνω των 4 εβδομάδων, χωρίς να αφήνει κολλώδη ουσία (Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε την κολλώδη ουσία, ούτε να εφαρμόσετε Top Coat πάνω από αυτό). Είναι απαλλαγμένα από τοξικά συστατικά και έχουν πολύ ελαφριά οσμή (odorless system). Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα (Cruelty Free) και είναι φιλικά προς το περιβάλλον και μη εύφλεκτα. Λόγω της προηγμένης τους σύνθεσης, τα Vintage Gel της δεν προκαλούν ερεθισμούς στο δέρμα και φθορά στα νύχια. 

Προδιαγραφές

  • Με παχύρρευστη σύσταση, δεν «τρέχουν» και δεν «μαζεύουν».
  • Τέλεια κάλυψη με μία (1) μόνο στρώση.
  • Διάρκεια και λάμψη που ξεπερνά τις 4 εβδομάδες, εφόσον χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προϊόντα ALOHA.
  • Πολυμερίζεται τόσο σε λάμπα UV, όσο και σε LED.
  • Εύκολη αφαίρεση σε 5-7 λεπτά με καθαρό ασετόν, χωρίς να προκαλείται φθορά στο φυσικό νύχι.

 

Εφαρμογή Aloha UV/Led Vintage Gel Black 15gr

Αρχικά κάνουμε την διαδικασία για καθαρό νύχι και εφαρμόζουμε primer. Περιμένουμε να στεγνώσει για 2 λεπτά περίπου, προτού εφαρμόσουμε τη βάση.

Περνάμε μία λεπτή στρώση Aloha Base Coat ή Rubber Base και πολυμερίζουμε για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπα Led και 2 λεπτά σε λάμπα UV.

Περνάμε δύο λεπτές στρώσεις Aloha Color Coat και πολυμερίζουμε κάθε στρώση ξεχωριστά για 60 δευτερόλεπτα σε λάμπα Led και 2 λεπτά σε λάμπα UV.

Για να παρατείνουμε τη διάρκεια του χρώματος, εφαρμόζουμε μία λεπτή στρώση Extra Strong Gel και πολυμερίζουμε για 60 δευτερόλεπτα σε λάμπα Led και 2 λεπτά σε λάμπα UV.

Τέλος κλείνουμε με μία λεπτή στρώση Aloha No Wipe Top Coat ή Total Matte Top και πολυμερίζουμε για 60 δευτερόλεπτα σε λάμπα Led και 2 λεπτά σε λάμπα UV. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσουμε την κολλώδη ουσία.

Σε περίπτωση που παραλείψετε το τελευταίο βήμα και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Extra Strong Gel ως Top Coat, σκουπίστε την επιφάνεια των νυχιών με χαρτί κυτταρίνης, εμποτισμένο με Gel Cleanser, για να απομακρύνετε την κολλώδη ουσία.

Τέλος, δημιουργείτε το 3D Vintage Σχέδιο σχέδιο της αρεσκείας σας. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε την κολλώδη ουσία ή να εφαρμόσετε ξανά Top Coat.

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Vintage Gel για Ζωγραφική, ακολουθήστε τη διαδικασία εφαρμογής των Ημιμόνιμων Βερνικιών, πολυμερίζοντας για 60-90 δευτερόλεπτα.

 

Αφαίρεση Aloha UV/Led Vintage Gel Black 15gr

  • Λιμάρουμε ελαφρά την επιφάνεια του νυχιού για να ανοίξουν οι πόροι και να εισχωρήσει το καθαρό ασετόν στο χρώμα.
  • Εμποτίζουμε μία μικρή ποσότητα από βαμβάκι με καθαρό ασετόν.
  • Τοποθετούμε το βαμβάκι επάνω στο νύχι και τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο (Προσέχουμε να μην ακουμπήσει το βαμβάκι με το ασετόν στο δέρμα)
  • Περιμένουμε για 5-7 λεπτά.
  • Αφαιρούμε τα αλουμινόχαρτα με το βαμβάκι και απομακρύνουμε απαλά το βερνίκι με pusher.

 

Oι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Aloha UV/Led Vintage Gel Black 15gr