Το καλάθι μου

Mini Cart

Andreia Gel Χτισίματος 2in1 Soft White 22gr
17.95
17,95 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 4.01.0.2697
Λεπτομέρειες

Andreia Σκληρό Gel Χτισίματος Ηigh Viscosity 2in1 Soft White 22gr

 • Χρησιμοποιείτε ένα μόνο gel για βάση και για χτίσιμο (Gel νυχιών ANDREIA 2 in 1) γλιτώνοντας χρόνο και χρήματα.
 • Διαθέτει παχύρευστη υφή ώστε να μην “τρέχει”. Είναι ιδανικό για όλες τις επεκτάσεις ακόμα και για τις πιο μακριές με φόρμα άλλα όχι μόνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης τόσο στο φυσικό νύχι για φυσική ενίσχυση όσο και πάνω από tip.
 • Είναι αυτοεπιπεδούμενο (self levelling) ώστε να στρώνει εύκολα από μόνο του. Διευκολύνει επίσης στην δημιουργία των καμπυλών του νυχιού [Καμπύλη κορυφής (Apex curve) και καμπύλη τύπου C curve].
 • Πολυμερίζεται σε λάμπα UV και λάμπα LED.
 • Παράγει χαμηλή θερμότητα κατά τον πολυμερισμό αποφεύγοντας την αίσθηση του "καψίματος" στα νύχια της πελάτισσας.
 • Δεν περιέχει οξέα (Acid Free) για να μην φθείρει τα νύχια.
 • Πολύ υψηλή αντοχή, μέχρι και πάνω από 4 εβδομάδες με την χρήση ANDREIA Ultrabond Primer και την σωστή τοποθέτηση.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες τεχνίτριες νυχιών.
 • Είναι συμβατό με όλα τα Gel νυχιών της ANDREIA όπως και με τα ημιμόνιμα βερνίκια της ANDREIA. Είναι επίσης συμβατό με την μεγάλη πλειοψηφία των gels και των ημιμόνιμων βερνικιών της αγοράς, ωστόσο θα πρέπει να κάνετε ένα δοκιμαστικό τεστ για να το εξακριβώσετε.
 • Προϊόν Vegan

 Andreia Σκληρό Gel Νυχιών ANDREIA  High Viscosity 2 in 1 – Εφαρμογή

 1. Μετά την προετοιμασία του νυχιού (αφαίρεση επωνυχίων, buffer κλπ.) καθαρίστε χρησιμοποιώντας Καθαριστικό Gel και Αφαιρετικό Λιπαρότητας ANDREIA. Στην συνέχεια εφαρμόστε μία στρώση ANDREIA Ultrabond Primer και αφήστε να στεγνώσει για 20 δευτερόλεπτα (θα δημιουργήσει μία καλή βάση συγκόλλησης).
 2. Ανάλογα με την τεχνική που θα εφαρμόσετε (φόρμα, φυσικό νύχι ή tip) προχωρήστε εφαρμόζοντας μία λεπτή στρώση Gel νυχιών ANDREIA 2 in 1. Πολυμερίστε* για 60 δευτερόλεπτα στην λάμπα LED (2-3 λεπτά αν έχετε λάμπα UV).
 3. Εφαρμόστε μία δεύτερη πιο παχιά στρώση Gel νυχιών ANDREIA 2 in 1 ώστε να δώσετε σχήμα στο νύχι (καμπύλες κορυφής και τύπου C) και πολυμερίστε* για 60-90 δευτερόλεπτα στην λάμπα LED (2-3 λεπτά αν έχετε λάμπα UV).
 4. Αν κρίνεται απαραίτητο διορθώστε το σχήμα του νυχιού με μία λίμα (100/180) και κατόπιν ξεσκονίστε καλά με ένα πινέλο ξεσκονίσματος. Καθαρίστε χρησιμοποιώντας Καθαριστικό Gel και Αφαιρετικό Λιπαρότητας ANDREIA.
 5. Μπορείτε στην συνέχεια να εφαρμόσετε οποιοδήποτε ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών ANDREIA ή να δημιουργήσετε κάποιο σχέδιο nailart.
 6. Στο τέλος για να αποκτήσει το νύχι λάμψη ή  για να σφραγίσετε το ημιμόνιμο βερνίκι ή το nailart εφαρμόστε μία στρώση ANDREIΑ Top Coat No Tacky Layer και πολυμερίστε* για 60 δευτερόλεπτα στην λάμπα LED (2 λεπτά αν έχετε λάμπα UV).

*Ο χρόνος πολυμερισμού μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ισχύ και την παλαιότητα της λάμπας πολυμερισμού που χρησιμοποιείτε.

Αφαίρεση Gel Νυχιών ANDREIA High Viscosity 2 in 1

Αφαιρέστε το Gel Νυχιών ANDREIA High Viscosity 2 in 1 χρησιμοποιώντας μία λίμα χαμηλής τραχύτητας (80/100, 100/120 κλπ). Μπορείτε να κάνετε αφαίρεση χρησιμοποιώντας ένα αντίστοιχο κοπτικό τροχού σε μεσαίες στροφές (18.000-20.000). Προτιμήστε κεραμικό κοπτικό τύπου Zirconia που δεν ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες. Σε κάθε περίπτωση να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί ώστε να μην τραυματίσετε το φυσικό νύχι ή τα παρωνύχια.

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Andreia Gel Χτισίματος 2in1 Soft White 22gr