Το καλάθι μου

Mini Cart

ANDREIA Ημιμόνιμο Βερνίκι Reflective Colors DF1 10.5ml
11.9

ANDREIA Ημιμόνιμο Βερνίκι Reflective Colors DF1 10.5ml

11,90 €
Διαθεσιμότητα:Εξαντλημένο
SKU 4.01.0.2976
Λεπτομέρειες

ANDREIA Ημιμόνιμο Βερνίκι Reflective Colors DF1 10.5ml

 

To ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών ANDREIA βασίζεται σε μία καινοτομική φόρμουλα που δεν μυρίζει και δεν περιέχει διαλύτες. Μάλιστα δεν είναι καν εύφλεκτο. Αποτελεί καινοτομία της εταιρείας και εξάγεται σε πολλές χώρες του κόσμου. Τα ημιμόνιμα βερνίκια ANDREIA έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών επαγγελματιών στον χώρο του μανικιούρ χάρις στα μοναδικά τους χαρακτηριστικά! 

 

Προδιαγραφές ANDREIA Ημιμόνιμο Βερνίκι Reflective Colors DF1 10.5ml

 

  • Περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα χρωστικών από τα συνηθισμένα ημιμόνιμα βερνίκια για καλύτερο χρωματικό αποτέλεσμα ακόμα και με ένα πέρασμα (όχι σε όλα τα χρώματα).
  • Χαρίζει εξαιρετική λάμψη που διαρκεί.
  • Έχει την κατάλληλή ρευστότητα ώστε να εφαρμόζεται εύκολα χωρίς να ζαρώνει, χωρίς να μαζεύει και χωρίς να αφήνει κενά κατά την εφαρμογή.
  • Διαθέτει πρακτικό πινέλο για ευκολία στην χρήση.
  • Με σωστή εφαρμογή (δείτε παρακάτω) μπορεί να διαρκέσει στα νύχια έως και 4 εβδομάδες.

 

ANDREIA Ημιμόνιμο Βερνίκι Reflective Colors DF1 10.5ml – Εφαρμογή

 

  1. Μετά την προετοιμασία του νυχιού (αφαίρεση επωνυχίων, buffer κλπ.) καθαρίστε χρησιμοποιώντας Καθαριστικό Gel και Αφαιρετικό Λιπαρότητας ANDREIA. Στην συνέχεια εφαρμόστε μία στρώση ANDREIA Ultrabond Primer και αφήστε να στεγνώσει για 20 δευτερόλεπτα (θα δημιουργήσει μία καλή βάση συγκόλλησης).
  2. Εφαρμόστε μία στρώση ANDREIΑ Βάση και Top 2σε1 και πολυμερίστε* για 60 δευτερόλεπτα στην λάμπα LED για 60 δευτερόλεπτα (2 λεπτά αν έχετε λάμπα UV).
  3. Εφαρμόστε μια στρώση χρώματος από το ημιμόνιμο βερνίκι νυxιών ANDREIA G28 και πολυμερίστε για 60 δευτερόλεπτα (2 λεπτά αν έχετε λάμπα UV). Εφαρμόστε και δεύτερη στρώση χρώματος εάν είναι απαραίτητο.
  4. Εφαρμόστε μία στρώση ANDREIΑ Βάση και Top 2σε1 και πολυμερίστε* για 60 δευτερόλεπτα στην λάμπα LED για 60 δευτερόλεπτα (2 λεπτά αν έχετε λάμπα UV). Αφαιρέστε τυχόν κατάλοιπα gel και λιπαρότητας χρησιμοποιώντας Καθαριστικό Gel και Αφαιρετικό Λιπαρότητας ANDREIA για μοναδική λάμψη!
Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : ANDREIA Ημιμόνιμο Βερνίκι Reflective Colors DF1 10.5ml