Το καλάθι μου

Mini Cart

Andreia Μανό Υποαλλεργικό No 98 10.5ml
2.95
2,95 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 3.01.0.3240
Λεπτομέρειες

Andreia Μανό Υποαλλεργικό No 98 10.5ml - Προδιαγραφές

Μανό Υποαλλεργικό από την εταιρεία Andreia σε συσκευασία 10.5ml, ιδανικό για δέρματα με τάσεις ερεθισμού και αλλεργιών. Τα υποαλλεργικά μανό “Hypoallergenic “ δεν διαθέτουν χημικά συντηρητικά πρόσθετα όπως  toluene, φορμαλδεΰδη (formaldehyde), camphor, DBP. Η υφή των υποαλλεργικών βερνικιών Andreia είναι κρεμμώδης με αποτέλεσμα να αφήνει ένα καλύτερο χρωματικό αποτέλεσμα ακόμα και με ένα πέρασμα (όχι σε όλα τα χρώματα).  Έχει την κατάλληλή ρευστότητα ώστε να μην τρέχει και να αφήνει κενά κατά την εφαρμογή του μανικιούρ ή του πεντικιούρ σας!

Μπορείτε να επιλέξετε τα υποαλλεργικά μανό της Andreia ανάμεσα σε ευρεία γκάμα από μανό σε έντονα και μοντέρνα χρώματα ή παλ αποχρώσεις για γαλλικό μανικιούρ, για να δείχνουν τα χέρια σας πάντα περιποιημένα και όμορφα κάνοντας ένα διάλλειμα από το ημιμόνιμο βερνίκι ή τα τεχνητά νύχια.

 

Andreia Μανό Υποαλλεργικό No 98 10.5ml – Εφαρμογή

 

  1. Καθαρίστε τα νύχια σας με ANDREIA Cleanser για να απομακρύνετε σκόνη και λιπαρότητα και να εξασφαλίσετε την μέγιστη διάρκεια του βερνικιού.
  2. Εφαρμόστε 2 στρώσεις (αν χρειάζεται) από το Υποαλλεργικό Μανό No98 10.5ml φροντίζοντας ώστε να “σφραγίσετε” την άκρη.

 

Συνδυάστε το υποαλλεργικό μανό Andreia με κάποια vegan θεραπεία νυχιών Andreia LAB εδώ!

 

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Andreia Μανό Υποαλλεργικό No 98 10.5ml