Το καλάθι μου

Mini Cart

Aqua Peas Face Mask No M-3652
11.5

Aqua Peas Face Mask No M-3652

11,50 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 6.01.4.0249
Λεπτομέρειες

Aqua Peas Face Mask No M-3652

Η Aqua Peas Face Mask είναι μια μάσκα προσώπου ιδανική για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων, των πρησμένων ματιών, τη σύσφιξη του προσώπου ή την ανακούφιση από τον πονοκέφαλο.

Προσφέρετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια μιας θεραπείας σπα με την Aqua Peas Face Mask, μια μάσκα προσώπου ζεστού η κρύου και είναι κατασκευασμένη για να έχει μια ακριβή και άνετη εφαρμογή για το πρόσωπό σας, με ανοίγματα για τα μάτια, τη μύτη και το στόμα σας και σας επιτρέπει να την χρησιμοποιήσετε χωρίς να διακόψετε τη ρουτίνα σας. Η Aqua Peas Face Mask είναι σχεδιασμένη με ένα ρυθμιζόμενο, σταθερό κλείσιμο για στερέωση στο κεφάλι σας για ασφαλή και προσαρμοσμένη εφαρμογή, καλύπτει εντελώς το μέτωπο, τα μάγουλα και τη γνάθο. Η μία πλευρά διαθέτει βελούδινα, καταπραϋντικά υφάσματα για μια πιο άνετη, σαν σπα εμπειρία.

Aqua Peas Face Mask – Χρήση

Απλώς τοποθετήστε την Aqua Peas Face Mask στο ψυγείο ή τον καταψύκτη έως ότου επιθυμείτε τη θερμοκρασία για αποτέλεσμα ψύξης ή παγοκύστης. Για ζεστή χρήση, απλώς τοποθετήστε την στο φούρνο μικροκυμάτων για τον υποδεικνυόμενο χρόνο στις οδηγίες. Κατασκευασμένη από μη τοξικές χάντρες gel με επικάλυψη PVC, είναι ασφαλής και αντιστέκεται στο σχίσιμο και τη διαρροή. Παραμένει εύκαμπτη ακόμη και όταν είναι κρύα ή ζεστή.

 Εκτός από την κάλυψη των ματιών, η Aqua Peas Face Mask μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το κεφάλι, την πλάτη, το λαιμό, τους ώμους, τον βραχίονα, τον αγκώνα ή τον καρπό. Είναι ιδανική για ταξίδια, διαλογισμό, γιόγκα ή χαλάρωση. Απλά τοποθετήστε τη όπου χρειάζεται και χαλαρώστε!

 Βρείτε ότι χρειάζεστε στην κατηγορία Περιποίηση Προσώπου.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Aqua Peas Face Mask No M-3652