Το καλάθι μου

Mini Cart

Ardell Magnetic Liner No 64924
13.6
13,60 €
Διαθεσιμότητα:Εξαντλημένο
SKU 2.11.0.0520
Λεπτομέρειες

Ardell Magnetic Liner No 64924

Εάν ήταν δύσκολο μέχρι τώρα η εφαρμογή των απλών η μαγνητικών βλεφαρίδων, το μαγνητικό eyeliner είναι η καλύτερη επιλογή. Ιδανική λύση για αυτούς που βάζουν πρώτη φορά βλεφαρίδα η που έχουν αλλεργία στις κόλλες των βλεφαρίδων και στο latex.

Ardell Magnetic Liner No 64924 – χρήση

Αφαιρείτε με προσοχή την μαγνητική βλεφαρίδα από την θήκη, περνάτε το ειδικό eyeliner στην γραμμή του ματιού σας δυο φορές και χωρίς να περιμένετε να στεγνώσει, τοποθετείτε την μαγνητική βλεφαρίδα. Περιμένετε 1 λεπτό και είναι έτοιμες. Την βάζουμε πρώτα στο ένα μάτι και μετά στο άλλο, για να μην στεγνώσει το eyeliner. Το eyeliner, δεν πρέπει να μένει πολύ ώρα ανοικτό και να κλείνει καλά. Αφαιρείται από το μάτι με κάποιο ντεμακιάζ που να περιέχει λάδι.

Tip: Για καλύτερο αποτέλεσμα, θα πρέπει να έχετε περάσει μάσκαρα στις φυσικές σας βλεφαρίδες, πριν βάλετε τις μαγνητικές.

Χρήσιμες οδηγίες: Εάν έχετε κάποια ευαισθησία η αλλεργία στα μάτια, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Μετά το άνοιγμα έχει 6 μήνες διάρκεια.

Μην φοράτε μαγνητικές βλεφαρίδες η μαγνητικό eyeliner, όταν είστε κοντά σε ιατρικά εξεταστικά μηχανήματα Μαγνητικής Τομογραφίας.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Ardell Magnetic Liner No 64924