Το καλάθι μου

Mini Cart

Αρώματα
Πλέγμα Λίστα

5 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Catrin Άρωμα Χύμα 100ml - White Musk
  -44%
  Catrin Άρωμα Χύμα 100ml - White Musk
  Ειδική Τιμή 5,00 € Κανονική Τιμή 9,00 €
 2. Catrin Άρωμα Χύμα 100ml - Βανίλια
  -44%
  Catrin Άρωμα Χύμα 100ml - Βανίλια
  Ειδική Τιμή 5,00 € Κανονική Τιμή 9,00 €
 3. Catrin Άρωμα Χύμα 100ml - Καρύδα
  -44%
  Catrin Άρωμα Χύμα 100ml - Καρύδα
  Ειδική Τιμή 5,00 € Κανονική Τιμή 9,00 €
 4. Catrin Άρωμα Χύμα 100ml - Λεμόνι
  -44%
  Catrin Άρωμα Χύμα 100ml - Λεμόνι
  Ειδική Τιμή 5,00 € Κανονική Τιμή 9,00 €
 5. Catrin Άρωμα Χύμα 100ml - Σανταλοξυλο
  -44%
  Catrin Άρωμα Χύμα 100ml - Σανταλοξυλο
  Ειδική Τιμή 5,00 € Κανονική Τιμή 9,00 €
Πλέγμα Λίστα

5 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση

Αρώματα, μία παλιά ιστορία….

 

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αρώματα από την αρχαιότητα, αρχικά για λόγους λατρείας αλλά στην πορεία και για άλλους λόγους με κυριότερο γιατί ένα άρωμα μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση!

 

Αρώματα: ποιότητες και τύποι

 

Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε επώνυμα ανδρικά και γυναικεία αρώματα γνωστών οίκων όπως Boss, Burberry, Cavalli, Dolce Gabbana κλπ. σε μεγάλες εκπτώσεις όλον τον χρόνο έως και 60%. Θα βρείτε επίσης παιδικά και σετ δώρου σε πολύ καλές τιμές και προσφορές.

Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνετε με βάση τον οίκο, το φύλο ή τις νότες αρωμάτων.

 

Δείτε επίσης χύμα αρώματα ή αλλιώς αρώματα τύπου με μεγάλη διάρκεια και πολύ μεγάλη πιστότητα σε σχέση με τα αντίστοιχα επώνυμα.

 

Αρώματα: διάρκεια και απόδοση

 

Η διάρκεια του αρώματος εξαρτάται από τον τύπο του  αρώματος (Eau de Toilette, Eau de Parfum), από το πόσο έντονο ή απαλό είναι ένα άρωμα. Εξαρτάται επίσης και από τον τύπο της επιδερμίδας σας και τον τρόπο ζωής σας. Για παράδειγμα τα αρώματα διαρκούν περισσότερο σε λιπαρές επιδερμίδες και ελάχιστα στις ξηρές. Αν ιδρώνετε εύκολα ή γυμνάζεστε συστηματικά τα αρώματα θα εξατμίζονται πιο γρήγορα.

 

Τέλος ακόμα και ο αριθμός και το μέγεθος των πόρων της επιδερμίδας σας επηρεάζουν την διάρκεια του αρώματος.

 

Η απόδοση του αρώματος, δηλαδή το ποσό έντονα μυρίζει, εξαρτάται από τον τύπο του αρώματος αλλά και πάλι μπορείτε να ενισχύσετε την απόδοση ενός αρώματος είτε χρησιμοποιώντας ένα αντίστοιχο προϊόν (πχ κρέμα σώματος) ή να εφαρμόσετε το άρωμα στα παλμικά σημεία του σώματός σας όπως πίσω από το αυτί στον λαιμό, στο εσωτερικό του καρπού.