Το καλάθι μου

Mini Cart

Βαφή ING 100ml Νο 1.10 - Μαύρο Μπλε
4.5
4,50 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 1.01.1.0942
Λεπτομέρειες

Βαφή Μαλλιών ING 100ml Νο 1.10 – Μαύρο Μπλε

Επαγγελματικό Προϊόν για τα μαλλιά σας!

Η βαφή μαλλιών ING είναι ένα καινοτομικό προϊόν το οποίο θρέφει, ενυδατώνει και προστατεύει την τρίχα. Η συγκεκριμένη επαγγελματική βαφή μαλλιών περιέχει άριστης ποιότητας χρωστικές ουσίες οι οποίες μένουν στην τρίχα για μεγάλο διάστημα, ενώ έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε αμμωνία (2,5%). Εξασφαλίζει λαμπερά χρώματα μεγάλης διάρκειας, τέλεια κάλυψη των λευκών.

Ενεργά Συστατικά

Τα ενεργά συστατικά της βαφής μαλλιών ING είναι το πράσινο τσάι, βότανο γνωστό για τις τονωτικές, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του και τα οξέα φρούτων που περιποιούνται το τριχωτό κατά την εφαρμογή του χρώματος.

Επιλογή του Μαύρου - Μπλε Χρώματος

Φυσικά δε θα πρέπει να ξεχνάμε αυτή την απόχρωση που τόσες μελαχρινές και όχι μόνο γυναίκες έχουν αγαπήσει. Το μαύρο - μπλε είναι ένα έντονο μαύρο χρώμα με εντυπωσιακά μπλε ρεφλέ για ένα ακαταμάχητο χρωματικό αποτελέσμα! Προτιμήστε τη Βαφή Μαλλιών ING 100ml Νο 1.10 – Μαύρο Μπλε και εξασφαλίστε λαμπερό χρώμα μεγάλης διάρκειας!

 Αναλογία ανάμιξης με οξειδωτική κρέμα

Ανακατέψτε τη βαφή μαλλιών με την οξειδωτική κρέμα ING 1:1,5 (δηλαδή 1 βαφή με 150ml οξειδωτικής κρέμας) σε ένα πλαστικό μπολ και απλώστε το μείγμα στα μαλλιά μ' ένα πινέλο.

Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες στη συσκευασία. Πραγματοποιείτε πάντα τεστ ευαισθησίας 48 ώρες πριν την εφαρμογή.

Δείτε το βίντεο:Oι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ, για τους επαγγελματίες ισχύουν επιπλέον προσφορές και εκπτώσεις.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Βαφή ING 100ml Νο 1.10 - Μαύρο Μπλε