Το καλάθι μου

Mini Cart

Βαφή ING 100ml Νο 7.66 - Ξανθό Κόκκινο Έντονο
4.5

Βαφή ING 100ml Νο 7.66 - Ξανθό Κόκκινο Έντονο

4,50 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 1.01.1.0979
Λεπτομέρειες

Βαφή Μαλλιών ING: Καλλυντική Φόρμουλα Επαγγελματικό Αποτέλεσμα

 Η βαφή μαλλιών ING είναι ένα καινοτομικό προϊόν το οποίο θρέφει, ενυδατώνει και προστατεύει την τρίχα. Όπως όλες οι επαγγελματικές βαφές μαλλιών καλύπτει τέλεια τα λευκά μαλλιά και χαρίζει λαμπερό χρώμα που διαρκεί πολύ. Περιέχει  άριστης ποιότητας χρωστικές ουσίες οι οποίες μένουν στην τρίχα για μεγάλο διάστημα, ενώ έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε αμμωνία (2,5%).

Ενεργά Συστατικά Βαφής Μαλλιών ING

Τα ενεργά συστατικά της βαφής ING είναι το πράσινο τσάι, βότανο γνωστό για τις τονωτικές, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του και τα οξέα φρούτων που περιποιούνται το τριχωτό κατά την εφαρμογή του χρώματος.

Επιλογή του Κόκκινου Χρώματος

Φυσικά μία επαγγελματική βαφή μαλλιών έχει πολλές αποχρώσεις (συνήθως λίγο πάνω ή λίγο από 100 χρώματα). Από τις εντυπωσιακές αποχρώσεις στα μαλλιά είναι το κόκκινο. Από το πιο ανοιχτό ξανθοκόκκινο (Χάλκινο), το καθαρό κόκκινο και μέχρι και το βαθύ κόκκινο βιολέ. Όσο όμως εντυπωσιακά είναι τα χρώματα που υπάρχουν σε αυτή τη γκάμα, τόσο πιο «δύσκολα» χρώματα θεωρούνται στην απόδοση και τη συντήρησή τους. Για αυτό, πρέπει τόσο η βαφή των μαλλιών όσο και τα προϊόντα περιποίησης που θα χρησιμοποιήσετε να είναι επαγγελματικά, ιδανικά για αυτές τις αποχρώσεις και πλούσια σε ενυδατικά έλαια περιποίησης για να δείχνουν τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά! Προτιμήστε τη Βαφή Μαλλιών ING 100ml για σίγουρα αποτελέσματα!

Αναλογία ανάμιξης με οξειδωτική κρέμα

Ανακατέψτε τη βαφή μαλλιών με το κατάλληλο Οξυζενέ ING 1:1,5 (δηλαδή 1 βαφή με 150ml οξειδωτικής κρέμας) σε ένα Πλαστικό μπολ και απλώστε το μείγμα στα μαλλιά με ένα Πινέλο.

Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες στη συσκευασία. Πραγματοποιείτε πάντα τεστ ευαισθησίας 48 ώρες πριν την εφαρμογή.

Κατασκευάζεται στην Ιταλία.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 

Για περισσότερα χρώματα καθώς και προϊόντα και αξεσουάρ βαφής επισκεφτείτε την κεντρική κατηγορία για τις Βαφές Μαλλιών.

 
Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ, για τους επαγγελματίες ισχύουν επιπλέον προσφορές και εκπτώσεις.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Βαφή ING 100ml Νο 7.66 - Ξανθό Κόκκινο Έντονο