To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

3 + 1 Makeup Looks για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν

3 + 1 Makeup Looks για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν - Femme Fatale -

3 + 1 Makeup Looks για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν

 Λίγες μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου και ψάχνετε πως θα εντυπωσιάσετε την παραμονή πρωτοχρονιάς; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε ένα ωραίο επίσημο outfit και με λίγη βοήθεια από μας να δημιουργήσετε το ιδανικό μακιγιάζ για να ολοκληρωθεί το Super Glam Look σας.

Natural: All Time Classic

Φυσικό μακιγιάζ για εσάς που προτιμάτε το φυσικό καθαρό αποτέλεσμα! Με απαλές γήινες – nude αποχρώσεις στα μάτια όπως αυτές στην παλέτα Andreia I Can See You No 01, ένα ελαφρύ make up όπως το Andreia Spotlight Drop Foundation 14ml, λίγο ρουζ στα μήλα όπως το Andreia Oh I’m Blushing Mineral No 02 για να τα τονίσετε και ένα κραγιόν σε nude ή ροζ απόχρωση όπως το Andreia Passionate Creamy Kiss No 06 είναι αυτό που θα αναδείξει τη φυσική ομορφιά σας.

A Little Bit Extra: Always Better

Δώστε χρώμα και ένταση όσο δεν πάει! Και ναι, είναι γεγονός ότι πλέον οι τάσεις έχουν αλλάξεις, μην φοβηθείτε να τονίσετε τα μάτια σας με έντονες σκιές σε συνδυασμούς με glitter όπως στην παλέτα MUA Παλέτα Σκιών 10 Shade Nocturnal, δώστε ένταση με eyeliner MUA Eyeliner Define Felt, πρόσθετες βλεφαρίδες MUA Βλεφαρίδες Half Lash Trio, φουλ μάσκαρα, απαλά κοψίματα στα ζυγωματικά με MUA Κρεμώδες Bronzer, μία αίσθηση γυαλάδας στα μήλα του προσώπου με το MUA Highlighter Shimmer Powder και τέλος έντονο κραγιόν στα χείλη σας σε ότι απόχρωση εσείς επιθυμείτε. Είστε έτοιμες να μαγέψετε με το Εxtra Look σας!

Smokey Makeup: Damn Your Eyes

Ένα smokey makeup πάντα ενθουσιάζει, καθώς ταιριάζει σε πολλές περιστάσεις, outfits και πρόσωπα. Καθηλωτικό βλέμμα με σκιά Tommy G Σκιά Ματιών Matte Eyeshadow No M12 σε συνδυασμό με Tommy G Σκιά Ματιών Special Eye Shadow No 1038, eyeliner Elixir Eyeliner Pen και μάσκαρα Elixir Mascara Magnetic Eyes No 875. Έπειτα έντονα κοψίματα με MUA Κρεμώδες Bronzer και απαλό highlight στο πάνω μέρος στα μάγουλα όπως το Technic Glow Highlighter Wand. Για το τέλος αφήσαμε το κραγιόν, επιλέξτε nude αποχρώσεις για να δώσετε περισσότερη έμφαση στα μάτια όπως το Elixir Pro Matte Lipstick No 531 ώστε να ολοκληρωθεί το τέλειο smokey μακιγιάζ σας.

Red lips: Stay Chic

Τα κόκκινα χείλη αποπνέουν ερωτισμό, θηλυκότητα και τα έχουμε συνδυάσει με επίσημες περιστάσεις γι΄ αυτό τονίστε τα χείλη σας με αποχρώσεις του κόκκινου για εκείνη την γιορτινή ημέρα όπως το κραγιόν Radiant Κραγιόν Advanced Care. Συνεχίστε με nude αποχρώσεις στα μάτια όπως η παλέτα Make up Revolution Παλέτα Σκιών Fundamental και ίσως λίγο  glitter όπως η Radiant Σκιά Ματιών Professional Eye Color. Έπειτα ένα eyeliner Seventeen Ultra Black Jet Liner για να δημιουργήσετε cat eye και μάσκαρα Radiant Μάσκαρα Magna Lash. Τελειώνετε με ρουζ Seventeen Ρουζ Pearl Blush Powder και λάμψεις Radiant Highlighter Liquid Strobing. Λαμπερό μακιγιάζ για γυναίκες φωτιά!

Το εορταστικό μακιγιάζ είναι μια όμορφη διαδικασία που πρέπει να ευχαριστηθείτε, τονίστε την ομορφιά και την ψυχολογία σας για να σας βρει το νέο έτος στα καλύτερα σας. Αλλά μην ξεχνάτε ποτέ να φοράτε πάντα το πιο λαμπερό σας χαμόγελο! Και το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς ας ξεκινήσει!

Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

0