To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

3 Tips για Ολοκληρωμένη Περιποίηση Ποδιών

3 Tips για Ολοκληρωμένη Περιποίηση Ποδιών - Femme Fatale -

3 Tips για Ολοκληρωμένη Περιποίηση Ποδιών

Η περιποίηση των ποδιών είναι κάτι που πολλές από εμάς αμελούμε ωστόσο είναι σημαντικό να την εντάξουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες που πολλά τμήματα του σώματος μας είναι ακάλυπτα. Η ορθοστασία, τα ακατάλληλα παπούτσια και πολλά άλλα επιβαρύνουν τα πόδια μας με αποτέλεσμα να μην δείχνουν περιποιημένα ή καλοφροντισμένα.

Μιας και το καλοκαίρι μας χτυπά την πόρτα λοιπόν παρακάτω θα βρείτε 3 tips για μία ολοκληρωμένη περιποίηση των ποδιών!

  • Κρατήστε τα πόδια σας καθαρά!

Είναι πολύ σημαντικό στην περιποίηση των ποδιών ένα ποδόλουτρο 10 λεπτών την ημέρα με χλιαρό νερό και κάποιο χαλαρωτικό τζελ το οποίο και περιποιείται την ξηρή επιδερμίδα των ποδιών αφήνοντας την απαλή και ενυδατωμένη. Το χαλαρωτικό τζελ της NFP θα σας χαρίσει την αίσθηση της αναζωογόνησης που αναζητά η επιδερμίδα σας!

Ακόμα καλύτερα για την περιποίηση ποδιών, δοκιμάστε ένα τζελ για σκληρύνσεις & κάλους που αναπλάθει και αναγεννά την επιδερμίδα! Ιδανική λύση αποτελεί το Magic Gel από Andreia Professional που λειαίνει και απαλύνει την επιδερμίδα σας χάρη στα εκχυλίσματα Παπάγιας & Ροδάκινου.

  • Πήλινγκ για σκασμένες φτέρνες!

Το πιο ιδιαίτερο σημείο στην περιποίηση των ποδιών είναι οι σκασμένες φτέρνες! Γι’αυτό θα πρέπει να απολεπίζονται τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Δοκιμάστε το Scrub της NFP με αλάτι και κόκκους από καρύδα σε συνδυασμό με την αναγεννητική κρέμα με Urea και πείτε αντίο στην ξηρότητα και το σκάσιμο στις φτέρνες σας!

  • Ενυδατωθείτε!

Περιποίηση ποδιών χωρίς ενυδάτωση δεν γίνεται! Γι’αυτό η καθημερινή εφαρμογή ενυδατικής κρέμας αποτελεί βασικό παράγοντα για να διατηρήσει τα πόδια σας λεία και απαλά.  Χρησιμοποιήστε την ενυδατική κρέμα Dream Feet από Andreia η οποία θα σας βοηθήσει στην αποκατάσταση της λειτουργίας φραγμού του δέρματος και θα σας προστατεύσει από την απώλεια ενυδάτωσης. Τα πόδια σας γίνονται μεταξένια και με υπέροχο άρωμα.

Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

0