To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

4 Λόγοι που πρέπει να φοράμε Αντηλιακή Κρέμα όλον τον χρόνο!

4 Λόγοι που πρέπει να φοράμε Αντηλιακή Κρέμα όλον τον χρόνο! - Femme Fatale -

4 Λόγοι που πρέπει να φοράμε Aντηλιακή Kρέμα όλον τον χρόνο!

Τα αντηλιακά σε οποιαδήποτε μορφή και αν τα συναντήσουμε (γαλάκτωμα, κρέμα ,αφρό κ.λ.π) είναι φίλτρα που εμποδίζουν την υπεριώδη ακτινοβολία UVA και UVB να διεισδύσουν στο δέρμα. Γιατί όμως πρέπει να μπλοκάρουμε την υπεριώδη ακτινοβολία και τι μπορεί να προκαλέσει στο δέρμα; Είναι γνωστό ότι η υπεριώδης ακτινοβολία είναι πλέον επικίνδυνη όλο το χρόνο εξαιτίας της τρύπας του όζοντος. Γι’αυτό είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακής κρέμας χειμώνα καλοκαίρι.

Γιατί πρέπει να φοράμε Αντηλιακή Κρέμα όλον τον χρόνο;

  1. Προλαμβάνει το σχηματισμό καφέ κηλίδων και δυσχρωμιών στην επιδερμίδα, το σχηματισμό σπίλων.
  2. Προλαμβάνει τα επιφανειακά εγκαύματα, την ερυθρότητα και την διαστολή λεπτών αγγείων στην επιδερμίδα.
  3. Προστατεύει από την απώλεια υγρασίας εγκλωβίζοντας την στην επιδερμίδα.
  4. Η αντηλιακή κρέμα προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση καθώς η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να αλλάξει τη δομή του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης. Τα αποτελέσματα της έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία συσσωρεύονται χρόνο με το χρόνο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους πρέπει να βάλετε την αντηλιακή κρέμα στην καθημερινότητα σας. Δοκιμάστε την URESIM Invisible Skin SPF50+ 30ml, μία εξαιρετική αντηλιακή κρέμα προσώπου για καθημερινή χρήση με SPF 50+, απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Αν δεν θέλετε να επιβαρύνετε την επιδερμίδα σας με πολλά προϊόντα θα ήταν καλό να δοκιμάσετε μία αντηλιακή με χρώμα που μπορεί να εγκαταστήσει το make up ή το foundation σας και να προστατέψει το δέρμα σας! Υπάρχουν αντηλιακές με χρώμα που παρέχουν τέλεια υφή και προστατεύουν από την φωτογήρανση μία τέτοια είναι η Radiant Photo Ageing Protection Spf50+ 50ml

Βάλτε την αντηλιακή κρέμα στην καθημερινότητά σας και κάντε τον ήλιο φίλο σας!

Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

0