To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

4 Παραλλαγές για ‘Oμπρε Νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε!

4 Παραλλαγές για 'Oμπρε Νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε! - Femme Fatale -

To ombre είναι μία τεχνική που όλες έχουμε αγαπήσει! Την ζητάμε εδώ και χρόνια από colour masters στο κομμωτήριο για τα μαλλιά μας αλλά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ δημοφιλής στα nail studio από τις τεχνίτριες νυχιών. Τα όμπρε νύχια αποτελούν τάση και αναβαθμίζονται συνεχώς! Πρόκειται για ένα εφέ στα νύχια μας κατά το οποίο «παντρεύουμε» δύο ή περισσότερες αποχρώσεις βερνικιών, με την μία να σβήνει σταδιακά μέσα στην άλλη!

Βασικά Εργαλεία για να αποκτήσετε Όμπρε Νύχια!

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι και εργαλεία που μπορείτε να δημιουργήσετε όμπρε νύχια αλλά οι πιο σύνηθες είναι οι παρακάτω:

Πινέλο για Όμπρε: Απλώνετε στην μισή επιφάνεια του νυχιού το ένα χρώμα της επιλογής σας και στο άλλο μισό το άλλο και τα αναμειγνύετε με το πινέλο σιγά σιγά! Το πινέλο για όμπρε νύχια θυμίζει το πινέλο που χρησιμοποιούμε στην μέθοδο του τζελ ωστόσο οι τριχούλες του στο πάνω μέρος είναι πιο αραιές, εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερα! Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαδικασία για Όμπρε Νύχια με πινέλο στο webinar που διεξήχθη στο προφίλ του Femme Fatale εδώ.

Σφουγγαράκι για Όμπρε: Αφού βάψετε τα νύχια με την βάση και το χρώμα βάσης της επιλογής σας ταμπονάρετε με ένα άλλο χρώμα το ελεύθερο άκρο. Δείτε εδώ το κατάλληλο σφουγγαράκι για όμπρε νύχια! Μπορεί να φαίνεται εύκολο ωστόσο οι περισσότερες τεχνήτριες επιλέγουν να φτιάχνουν το όμπρε μανικιούρ τους με το πινελάκι για όμπρε!

Το εφέ των όμπρε νυχιών μπορεί να γίνει με όλες τις τεχνικές διεργασίες μανικιούρ, ημιμόνιμο, τζελ, ακρυλικό και acrylgel!

4 Παραλλαγές για Όμπρε Νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε!

Τα ombre nails έχουν πολλές παραλλαγές που μπορείτε να δοκιμάσετε! Οι πιο ενδιαφέρουσες σύμφωνα με τα δικά μας standards είναι οι παρακάτω:

  • Milky Ombre

Η νέα αναβάθμιση για όμπρε νύχια αποτελεί η τεχνική του Milky Ombre κατά την οποία το αποτέλεσμα προκύπτει από μία γαλακτερή βάση και τα χρώματα της επιλογής σας!

4 Παραλλαγές για 'Oμπρε Νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε! - Femme Fatale -

  • Glitter Ombre

Όλες αγαπάμε τα glitter γιατί να μην το προσθέσουμε και στα όμπρε νύχια μας; Λίγο glitter στην άκρη του νυχιού μας φέρνει ένα πιο glamorous αποτέλεσμα στο μανικιούρ μας!

4 Παραλλαγές για 'Oμπρε Νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε! - Femme Fatale -

  • Κατακόρυφο Ombre

Κι όμως! Το έχετε δοκιμάσει; Πολλές από εμάς μόλις σκεφτόμαστε για όμπρε νύχια στο μυαλό μας έρχεται η ανάμειξη δυο χρωμάτων οριζόντα, ωστόσο η κατακόρυφη εκδοχή αποτελεί πρωτοτυπία για το όμπρε εφέ.

4 Παραλλαγές για 'Oμπρε Νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε! - Femme Fatale -

  • Τριχρωμίες

Φυσικά και αγαπάμε τα όμπρε νύχια γιατί μπορούμε να αναμείξουμε παραπάνω από 2 χρώματα και το αποτέλεσμα να γίνει ακόμα πιο χρωματιστό και funky!

4 Παραλλαγές για 'Oμπρε Νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε! - Femme Fatale -

Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

0