To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

4 tips για το Καλοκαιρινό σας Μακιγιάζ

4 tips για το Καλοκαιρινό σας Μακιγιάζ - Femme Fatale -

4 tips για το Καλοκαιρινό σας Μακιγιάζ

Με τον καιρό να ζεσταίνει όλο και περισσότερο, θα θέλαμε το μακιγιάζ  μας  να είναι πιο ανάλαφρο και φυσικό. Η επιλογή των προϊόντων του μακιγιάζ πρέπει να γίνει προσεχτικά  ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε. Παρακάτω θα δούμε 4 tips που αν τα ακολουθήσουμε θα μας βοηθήσουν να έχουμε τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ του καλοκαιριού! Λόγω του ότι αναζητάμε ένα φυσικό αποτέλεσμα τα προϊόντα που θα χρειαστούμε είναι συγκεκριμένα για ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό μακιγιάζ και πρέπει να υπάρχουν στο  νεσεσέρ μας καθ’ολη την διάρκεια του καλοκαιριού !

  1. Foundation VS BB/CC Cream

Σίγουρα είναι ο καιρός να αφήσουμε τα βαριά foundation στην άκρη και να προτιμήσουμε κάτι πιο ελαφρύ για την επιδερμίδα μας όπως οι BB/CC Cream που προσφέρουν αντηλιακή προστασία και πιο ελαφριά κάλυψη! Εδώ μπορείτε να βρείτε την ιδανική BBCream για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σας!

  1. Βάλτε χρώμα…στα χείλη σας!

Μα φυσικά τώρα που μας επέτρεψαν να κυκλοφορούμε και χωρίς μάσκα τα κραγιόν και τα lipgloss αποτελούν τα must προϊόντα για το καλοκαιρινό μας μακιγιάζ! Προτιμήστε έντονες αποχρώσεις στα χείλη σας και κρατήστε το μακιγιάζ στα μάτια σας πιο ελαφρύ! Επιλέξτε μέσα από την μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων εδώ, το αγαπημένο σας κραγιόν!

  1. Αδιάβροχη Μάσκαρα

Η ζέστη και η υγρασία μας αλλοιώνουν το μακιγιάζ γι αυτό είναι προτιμότερο να έχουμε στο καλοκαιρινό μας νεσεσέρ μία μάσκαρα αδιάβροχη που θα μας «προστατεύσει» από κάτι τέτοιο! Βρείτε την ιδανικότερη για το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ εδώ!

  1. Επιλέξτε φυσικές αποχρώσεις!

Για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα για το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ που θέλετε να χρησιμοποιήσετε επιλέξτε αποχρώσεις σε φυσικούς και χρυσαφένιους τόνους! Αποτελούν σίγουρα safe επιλογή και θα αναδείξουν και την σοκολατένια απόχρωση της επιδερμίδας σας από τις καλοκαιρινές σας διακοπές! Δείτε εδώ προϊόντα για το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους !

Κοινοποίηση:
0