To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

4 Τρόποι για Καλοσχηματισμένα Φρύδια

4 Τρόποι για Καλοσχηματισμένα Φρύδια - Femme Fatale -

Τα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην έκφραση του προσώπου, αφού τις περισσότερες φορές το κάνουν να δείχνει πιο συμμετρικό και φωτεινό, χαρίζοντας του λάμψη & βλέμμα που μαγνητίζει!

4 Τρόποι για Καλοσχηματισμένα Φρύδια

Θα πρέπει να έχετε σαν αρχή ότι το ιδανικό σχήμα φρυδιών για το πρόσωπό είναι το φυσικό σας. Επομένως, προσπαθήστε να βελτιώσετε το σχήμα του, δίνοντάς του πιο συγκεκριμένη μορφή και κάνοντάς το να φαίνεται πιο καθαρό. Τα φρύδια σας θα πρέπει να αρχίζουν στη νοητή ευθεία πάνω από την εσωτερική γωνία των ματιών και να τελειώνουν λίγο πιο έξω από την εξωτερική τους γωνία. Μην ξεχνάτε ότι το ψηλότερο σημείο του τόξου του κάθε φρυδιού θα πρέπει να βρίσκεται ανάμεσα στην εξωτερική άκρη της ίριδας και της άκρης του ματιού.

1. Βουρτσίστε τα φρύδια σας καθημερινά

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να βουρτσίζουμε τα φρύδια μας καθημερινά με μια καθαρή οδοντόβουρτσα για να είναι υγιή. Οι τρίχες της οδοντόβουρτσας κάνουν ελαφριά απολέπιση και τονώνουν το δέρμα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην επιπλέον αύξηση των φρυδιών.

2. Κοντύνετε τις τρίχες με ψαλιδάκι

Βρέξτε με λίγο νερό τα φρύδια σας και χτενίστε τα προς τα πάνω. Με προσεκτικές, μικρές κινήσεις κόψτε οριζόντια τις πιο μακριές τρίχες.

3. Ζωγραφίστε τα φρύδια σας με ένα μολύβι ή με κάποια σκιά φρυδιών

Αν τα φρύδια σας είναι πολύ λεπτά και απλά δεν μπορείτε να αυξήσετε το πάχος τους με φυσικό τρόπο, τότε επιλέξτε ένα μολύβι φρυδιών ή μία σκιά στο χρώμα των φρυδιών σας και συμπληρώστε τα κενά ανάμεσα στις τρίχες. Έπειτα, χτενίστε τα φρύδια σας προς τα πάνω με το ειδικό βουρτσάκι. Δείτε εδώ σκιές και μολύβια φρυδιών!

4. Πώς θα ανακαλύψεις όμως την τέλεια απόχρωση για σένα;

Εάν έχετε αμφιβολίες για την επιλογή της απόχρωσης, η λύση είναι να χρησιμοποιήσετε έναν τόνο πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο από το χρώμα των μαλλιών σας. Αντιθέτως, εάν επιλέξετε ακριβώς την ίδια απόχρωση με αυτή των μαλλιών σας, το αποτέλεσμα δε θα είναι φυσικό! Μπορείτε να επιλέξετε παλέτες φρυδιών που διατίθενται διάφορες αποχρώσεις!

Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

0