To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

5 Μυστικά ομορφιάς πριν τον ύπνο

5 Μυστικά ομορφιάς πριν τον ύπνο - Femme Fatale -

5 Μυστικά ομορφιάς πριν τον ύπνο

 

Μετά από μια δύσκολη μέρα δεν υπάρχει η όρεξη για να περιποιηθούμε σωστά το πρόσωπο μας το βράδυ. Με αποτέλεσμα να πέφτουμε για ύπνο βάζοντας μία απλή κρέμα προσώπου ή και τίποτα κάποιες φορές και αυτό να λειτουργεί αρνητικά στην επιδερμίδα μας.

Σύμφωνα με μελέτες, το διάστημα από τις 11 το βράδυ έως τις 2 τα ξημερώματα ενώ κοιμόμαστε πραγματοποιείται η ανάπλαση των κυττάρων και η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, κύριοι υπεύθυνοι της νεανικής όψης και της καλής υγείας της επιδερμίδας. Γι αυτόν τον λόγο η σωστή βραδινή ρουτίνα ομορφιάς είναι απαραίτητη και πρέπει να την εντάξετε στην καθημερινότητα σας για να ξυπνάτε πάντα ανανεωμένες και φρέσκες με λαμπερή, υγιή και νεανική επιδερμίδα.

Αρκούν 10 λεπτά από τον χρόνο σας πριν από τον ύπνο για να έχετε super αποτέλεσμα στο πρόσωπο σας. Ο οδηγός ομορφιάς για τη σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων περιποίησης θα σας βοηθήσει να έχετε μάξιμουμ αποτελέσματα χωρίς πολύ κόπο.

1ο Βήμα:  Ντεμακιγιάζ

Ξεκινάμε λοιπόν με το ντεμακιγιάζ του προσώπου. Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων ντεμακιγιάζ ανάλογα με τις διαφορετικές ανάγκες της κάθε επιδερμίδας όπως είναι το URESIM Μικυλλιακό Διάλυμα 500ml, το οποίο θα απομακρύνει το μακιγιάζ από το πρόσωπό σας και θα δημιουργήσει το έδαφος για τον σωστό καθαρισμό. Είτε έχετε βάλει μακιγιάζ είτε όχι, το πρόσωπό σας χρειάζεται οπωσδήποτε καθαρισμό γιατί όλοι αυτοί οι ρυπογόνοι παράγοντες της καθημερινότητας κλείνουν τους πόρους και αφυδατώνουν το δέρμα.

2ο Βήμα:  Καθαρισμός

Ο καθαρισμός προσώπου είναι το Α και το Ω για την φροντίδα της επιδερμίδας μας. Οπότε πριν πάτε για ύπνο μην ξεχάσετε να καθαρίσετε το πρόσωπό σας με ένα καλό καθαριστικό για να απομακρύνετε κάθε υπόλειμμα όπως είναι το Tommy G Caviar Cleansing Gel 200ml.

3ο Βήμα:  Tonic Lotion

Σειρά έχει να τονώσουμε την επιδερμίδα μας, να την ενυδατώσουμε και να επαναφέρουν το pH της στα φυσιολογικά επίπεδα. Χρησιμοποιήστε ένα toner όπως το Radiant Balancing Tonic Lotion 100ml ως τελικό στάδιο στη διαδικασία καθαρισμού.

4ο Βήμα:  Serum

Για έξτρα ενυδάτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο ορό προσώπου, τα γνωστά serum όπως είναι το URESIM Ορός Λάμψης 20ml και κάπως έτσι θα έχετε επαναφέρει και την λάμψη της επιδερμίδας σας.

5ο Βήμα:  Κρέμα νυκτός

Και φτάνουμε στο τελικό βήμα περιποίησης στην κρέμα νυκτός. Οι κρέμες νυκτός είναι περισσότερο ενυδατικές και απορροφώνται πιο εύκολα. Λόγω της πλούσιας σύνθεσής τους, προσφέρουν στην επιδερμίδα όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται το πρόσωπο μας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δοκιμάστε λοιπόν κάποια κρέμα προσώπου όπως είναι η Tommy G Caviar Night Cream 50ml που ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα για 24 ώρες, έχει Βιταμίνη Ε που δρα αντιοξειδωτικά, ομαλοποιεί και γεμίζει τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης μειώνοντας τις ορατά, ενώ παράλληλα ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.

Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

0