To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

Alama Professional- LISS!

Alama Professional- LISS! - Femme Fatale -

#Repost από Fairy Make-Up Tales

Ότι αγαπάω κάποια επαγγελματικά brand περιποίησης μαλλιών το έχεις καταλάβει. Η Alama Professional είναι μία από αυτές και έχω δοκιμάσει πολλές σειρές μαλλιών και όλες με εξέπληξαν ευχάριστα!

Η τελευταία σειρά που δοκίμασα ήταν η σειρά LISS που είναι ιδανική για ίσιωμα μαλλιών χωρίς ίχνος φριζαρίσματος Τα προϊόντα της σειράς LISS περιέχουν Αγαύη, και χαρίζουν μία απίστευτη λείανση στην τρίχα. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά γυαλιστερά, λεία και ίσια στον μισό χρόνο!

 

Η σειρά αποτελείται από το Σαμπουάν Λείανσης για Μαλλιά που Φριζάρουν, στην πολύ βολική συσκευασία των 500ml με αντλία, από την Μάσκα Λείανσης για Μαλλιά που Φριζάρουν

σε βάζο των 500ml και από ένα τρίτο προϊόν που λάτρεψα και πραγματικά κάνει την διαφορά στην λείανση των μαλλιών, το Ισιωτικό Σπρέι για Μαλλιά που Φριζάρουν

Μετά το σαμπουάν και τη μάσκα, σε νωπά μαλλιά ψεκάζουμε σε όλο το μήκος της τρίχας το ισιωτικό σπρέι και στην συνέχεια ισιώνουμε με πιστολάκι ή ισιωτική πρέσα! Ο χρόνος στεγνώματος των μαλλιών μειώνεται στο μισό και το ίσιωμα γίνεται παιχνιδάκι!

Η LISS είναι μία σειρά που η δράση της ενισχύεται με τον χρόνο χρήσης της και τα αποτελέσματα της δεν είναι προσωρινά αλλά τα συστατικά της διεισδύσουν στην τρίχα και την καθιστούν υγιή, λαμπερή και χωρίς φριζάρισμα!

 

 

 

Όλα τα επαγγελματικά προϊόντα ALAMA Professional, και φυσικά και την σειρά LISS, θα τα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα Femme-Fatale.gr σε καταπληκτικές τιμές δεδομένων των ποσοτήτων, των αποτελεσμάτων και την χρήση των επαγγελματικών προϊόντων.  Θα τα λατρέψεις σου το εγγυώμαι!

Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

0