To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

Αποτρίχωση με κερί – 5 Tips για λεία επιδερμίδα εύκολα και ανώδυνα

Αποτρίχωση με κερί – 5 Tips για λεία επιδερμίδα εύκολα και ανώδυνα - Femme Fatale -

Αποτρίχωση με κερί – 5 Tips για λεία επιδερμίδα εύκολα και ανώδυνα

Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Ένα θέμα που απασχολεί όλες τις γυναίκες και ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο για την αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι όπως το ξυράφι, το κερί, η χαλάουα, οι αποτριχωτικές κρέμες και οι αποτριχωτικές μηχανές.

Μία οικονομική λύση αποτελεί η αποτρίχωση με κερί καθώς είναι μία μέθοδο που έχει διάρκεια (κρατάει για περίπου 4-5 εβδομάδες και το δέρμα είναι απαλό και λείο) μάλιστα, μετά από συνεχόμενη εφαρμογή του κεριού οι τρίχες αραιώνουν και εξασθενούν!

5 tips για λεία επιδερμίδα!

Όποια μέθοδο αποτρίχωσης με κερί κι αν επιλέξετε είτε ζεστό κερί σε ταμπλέτες (δείτε εδώ) είτε ζεστό κερί σε ρολέτες (δείτε εδώ) είτε ταινίες αποτρίχωσης με κρύο κερί (δείτε εδώ) θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποια tips  πριν και μετά την διαδικασία για εύκολα και ανώδυνα αποτελέσματα:

  • Μην ξεχνάτε την απολέπιση της περιοχής 1-2 μέρες πριν την διαδικασία. Καλό θα είναι να έχετε κάνει απολέπιση στα σημεία όπου πρόκειται να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες τρίχες. Έτσι θα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και θα αποφύγετε τις τρίχες που φυτρώνουν εσωτερικά. Εδώ μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο απολεπιστικό που θα σας βοηθήσει πριν από την διαδικασία της αποτρίχωσης με κερί.

 

  • Κάντε ένα ζεστό ντους πριν την αποτρίχωση με κερί για να ανοίξουν οι πόροι! Έτσι κάνοντας πιο ανώδυνη την αφαίρεση της τρίχας.

 

  • Αμέσως μετά την διαδικασία της αποτρίχωσης με κερί, εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα για να ηρεμήσετε το δέρμα. Μπορείτε να βρείτε εδώ την ιδανική για εσάς!
  • Πολύ σημαντικό και δεν πρέπει να το ξεχνάμε η αποτρίχωση με κερί δεν πρέπει να γίνεται σε σημεία με ερεθισμούς, μώλωπες ή εγκαύματα. Πολλές από εμάς με το που βλέπουμε την παραμικρή τρίχα ετοιμαζόμαστε για αποτρίχωση με κερί. Λάθος! Όχι μόνο δεν θα καταφέρετε να τις αφαιρέσετε, αφού το κερί δεν θα τις πιάνει, αλλά θα ερεθίσετε το δέρμα και θα δημιουργήσετε κοκκινίλες.
  • Τέλος, πείτε αντίο στο ξυράφι! Όχι μόνο διαταράσσει την ανάπτυξη της τρίχας αλλά κάνει και πιο επώδυνη την διαδικασία της αποτρίχωσης.
Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

0