To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

3 Τips για την Αντιμετώπιση των Λιπαρών Μαλλιών

3 Τips για την Αντιμετώπιση των Λιπαρών Μαλλιών - Femme Fatale -

3 Τips για την Αντιμετώπιση των Λιπαρών Μαλλιών

Λιπαρά Μαλλιά; Σίγουρα ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα, που οι περισσότερες από εμάς αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας.

Δεν υπάρχει χειρότερο από το να λουζόμαστε και μετά από λίγο να νιώθουμε τα μαλλιά μας να θαμπώνουν, να λαδώνουν και να φαίνονται απεριποίητα! Αν λοιπόν διαθέτεις και εσύ το συγκεκριμένο τύπο μαλλιών στο παρακάτω άρθρο θα βρεις 3 tips για το πως μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτόν τον «εχθρό» των μαλλιών σου!

Απέφυγε το καθημερινό λούσιμο

Το καθημερινό λούσιμο απομακρύνει από την τρίχα τα φυσικά έλαια που θα την προστατεύσουν και θα την κάνουν πιο δυνατή και υγιή. Έτσι, λούζοντας τα μαλλιά σου καθημερινά και δε με ζεστό νερό, τείνουν να γίνονται πιο εύθραυστα και ευαίσθητα. Κατά τη διάρκεια του λουσίματος με το μασάζ που κάνεις στο τριχωτό της κεφαλής ενεργοποιούνται οι σμηγματογόνους αδένες και εκκρίνουν περισσότερο σμήγμα.

Προσπάθησε λοιπόν να λούζεσαι μέρα παρά μέρα ή ακόμα πιο αραιά, δηλαδή κάθε 3 μέρες  και φυσικά με το κατάλληλο σαμπουάν ελέγχου της λιπαρότητας! Ιδανική επιλογή είναι το Σαμπουάν Hipertin Linecure Ελέγχου της Λιπαρότητας 300ml  το οποίο είναι ιδανικό για λιπαρά μαλλιά καθώς χάριν στην σύνθεση του η οποία είναι πλούσια σε εκχύλισμα σταφυλιού ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και εξισορροπεί τις δυσλειτουργίες του τριχωτού αφήνοντας το καθαρό από ακαθαρσίες. Χάρη στα συστατικά του τα μαλλιά ανακτούν την λάμψη τους και την φυσική τους εμφάνιση!

Ξηρό Σαμπουάν (Dry Shampoo) : οοοο yes!

Tα ξηρά σαμπουάν διώχνουν τη λιπαρότητα από τα μαλλιά, επαναφέροντας τα και χαρίζοντας πλούσιο όγκο. Είναι ιδανικό για να φρεσκάρετε το χτένισμα σας ανάμεσα στα λουσίματα. Κυρίως αν η εργασία σου απαιτεί να είσαι πάντα καλοχτενισμένη, επένδυσε σε ένα dry shampoo! Δοκίμασε το καινοτομικό Ξηρό Σαμπουάν από Alama σε μορφή αφρού! Με τις απαλυντικές ιδιότητες του Αμύλου Ρυζιού που διαθέτει, θα αναζωογονήσει και θα καθαρίσει τα μαλλιά σας χωρίς την χρήση νερού. Αφήνει τα μαλλιά καθαρά και απαλά στην στιγμή, χαρίζοντας την φρεσκάδα και τον όγκο των φρεσκολουσμένων μαλλιών. Απορροφά το επιπλέον σμήγμα και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές χαρίζοντας στα μαλλιά άρωμα φρεσκάδας. Το προϊόν δεν αφήνει κατάλοιπα ακόμα και σε σκουρόχρωμα μαλλιά.

Εφάρμοσε σωστά την μαλακτική των μαλλιών σου!

Καλό θα ήταν να αποφύγεις τη χρήση βαριών conditioner αφού θα κάνουν την τρίχα να φαίνεται πιο λαδωμένη! Επέλεξε ένα ελαφρύ μαλακτικό και εφάρμοσε το στις άκρες σου και όχι στις ρίζες! Τέλος, φρόντισε να το ξεπλύνεις πάρα πολύ καθώς τυχόν υπολείμματα θα αυξήσουν την λιπαρότητα. Μία καλή λύση είναι η χρήση της Μάσκας Εξισσορόπησης για Θαμπά Μαλλιά και Στρεσαρισμένο Τριχωτό από Alama Professional. Βελούδινα απαλή μάσκα με μαλακτική δράση, η οποία δρα σε λίγα λεπτά για να επαναφέρει την ουσιώδη υγρασία και την φυσική ζωντάνια σε στρεσαρισμένα, θαμπά μαλλιά. Σχεδιασμένη με το αποκλειστικό σύμπλεγμα Άρνικας και Άνθρακα, προσφέρει ένα εξαιρετικό μίγμα θρεπτικών συστατικών για να επαναφέρει την φυσική ισορροπία σε αδυνατισμένα μαλλιά, αφήνοντάς τα λαμπερά και εμφανώς πιο υγιή.

Εδώ μπορείτε να βρείτε και άλλα προϊόντα περιποίησης για λιπαρά μαλλιά!

Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

0