To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

Ξηρό Δέρμα; 4 προϊόντα για καλύτερα αποτελέσματα!

Ξηρό Δέρμα; 4 προϊόντα για καλύτερα αποτελέσματα! - Femme Fatale -

Πολλές από εμάς δυστυχώς από το πρωί που ξυπνάμε αισθανόμαστε την επιδερμίδα μας ξερή και όσο περνά η μέρα το πρόβλημα επιδεινώνεται. Πώς μπορούμε να αποφύγουμε την ξηρότητα και να χαρίσουμε στην επιδερμίδα μας αίσθηση άνεσης και απαλότητας;

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε 4 προϊόντα τα οποία μπορούν να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα στο ξηρό δέρμα!

  • Serum / Oροί Ενυδάτωσης

Τα serums ή αλλιώς οροί προσώπου είναι πολύ ελαφριά και απορροφώνται εύκολα από το δέρμα! Προσφέρουν ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη στο ξηρό δέρμα. Ιδανικά θα πρέπει να εφαρμόζουμε το serum μας μετά τον καθαρισμό του προσώπου καθώς οι πόροι μας είναι ακόμη ανοιχτοί και τα κύτταρα της επιδερμίδας μας ενυδατώνονται καλύτερα. Ένα serum ή ένας ορός προσώπου που δεν θα πρέπει να λείπει από την καθημερινή περιποίηση του προσώπου μας είναι ο Ορός με Υαλουρονικό από την εταιρεία Uresim!

  • Βιταμίνη C

Πέρα από μπόλικο νερό που θα έπρεπε να είναι και το πρώτο βήμα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να απαλλαγούμε από το ξηρό δέρμα, η βιταμίνη C βοηθά τα κύτταρα της επιδερμίδας να μην είναι επιρρεπή στην ξηρότητα. Ένα προϊόν με βιταμίνη C που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες μας και περιέχει Βιταμίνη C είναι ο Oρός Λάμψης της εταιρείας Uresim!

  • Ενυδατική Κρέμα

Μια κρέμα ενυδάτωσης θα πρέπει σαν σύσταση να είναι αρκετά κρεμώδης και πηχτή για να την «απολαύσει» το ξηρό δέρμα μας! Και αυτό γιατί οι κρέμες προσώπου στοχεύουν στην ενυδάτωση των ανώτερων στοιβάδων δέρματος. Μία κρέμα που θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε είναι η Επανορθωτική Κρέμα Προσώπου από την εταιρεία Uresim!

  • Αντηλιακή Κρέμα

Χειμώνα και Καλοκαίρι η αντηλιακή κρέμα δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή περιποίηση του προσώπου μας! Θα εφαρμοστεί τελευταία αλλά είναι η πρώτη που μας προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και από σημάδια ξηρότητας! Σίγουρα μπορούμε να τοποθετούμε αντί για μία κρέμα ενυδάτωσης, την ενυδατική αντηλιακή μας κρέμα από την εταιρεία Uresim, την Invisible Skin SPF50+ 30ml

Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

0