Το καλάθι μου

Mini Cart

Μαλλιά
5 tips για την περιποίηση των μαλλιών σας το καλοκαίρι!

Ο Ιούνιος μπήκε και το καλοκαίρι επίσημα ξεκίνησε και πολλές από εμάς ήδη σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές διακοπές! Ωστόσο είναι πολλά αυτά που πρέπει να φροντίσουμε πριν βγούμε στον ήλιο, ένα από αυτά είναι και η περιποίηση των μαλλιών μας. Παρακάτω θα βρείτε 5 tips για το τι πρέπει να κάνετε πριν και κατά την διάρκεια των διακοπών σας για μαλλιά λαμπερά και υγιή!

Διαβάστε Περισσότερα5 tips για την περιποίηση των μαλλιών σας το καλοκαίρι!
3 Τips για την Αντιμετώπιση των Λιπαρών Μαλλιών

Λιπαρά Μαλλιά; Σίγουρα ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα, που οι περισσότερες από εμάς αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να λουζόμαστε και μετά από λίγο να νιώθουμε τα μαλλιά μας να θαμπώνουν, να λαδώνουν και να φαίνονται απεριποίητα! Αν λοιπόν διαθέτεις και εσύ το συγκεκριμένο τύπο μαλλιών στο παρακάτω άρθρο θα βρεις 3 tips για το πως μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτόν τον «εχθρό» των μαλλιών σου!

Διαβάστε Περισσότερα3 Τips για την Αντιμετώπιση των Λιπαρών Μαλλιών
Alama Professional- LISS!
Διαβάστε το review που ανέβασε η Fairy Make Up Tales σχετικά με τα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών της σειράς LISS από Alama Professional!
Διαβάστε ΠερισσότεραAlama Professional- LISS!
Θα δεις διαφορά! 5 προϊόντα για άμεσο αποτέλεσμα όποια κι αν είναι η ανάγκη σου!
Μια από τις συχνότερες ερωτήσεις είναι “πόσο πρέπει να περιμένω για να δω αποτέλεσμα από τη χρήση ενός προϊόντος”. H όμαδα του T-Life εντόπισαν τα 5 προϊόντα από το Femme Fatale που θα σας φέρουν άμεσα αποτελέσματα για οποιαδήποτε ανάγκη!
Διαβάστε ΠερισσότεραΘα δεις διαφορά! 5 προϊόντα για άμεσο αποτέλεσμα όποια κι αν είναι η ανάγκη σου!
5 tips για τέλειες μπούκλες!

Μπούκλες με νεύρο και ελαστικότητα εντυπωσιάζουν και τραβούν τα βλέμματα! Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να τις πετύχετε με όχι τόσο "εντυπωσιακά" αποτελέσματα! Δες παρακάτω 5 tips για μπούκλες με νεύρο, όγκο και ζωντάνια!

Διαβάστε Περισσότερα5 tips για τέλειες μπούκλες!

5 είδος(η)

Εμφάνιση ανά σελίδα