To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

Νο 1 Trend: Halloween Νύχια για Trick or Treat Εμφανίσεις!

Νο 1 Trend: Halloween Νύχια για Trick or Treat Εμφανίσεις! - Femme Fatale -

Νο 1 Trend: Halloween Νύχια για Trick or Treat Εμφανίσεις!

Ήρθε η εποχή του Halloween! Μία Αμερικανική παράδοση που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σούπερ τάση και στην Ελλάδα. Μόλις μπαίνει το φθινόπωρο ανυπομονούμε και σχεδιάζουμε τις Halloween εμφανίσεις μας. Ψάχνουμε δημιουργικές ιδέες για νύχια, μακιγιάζ, μαλλιά και κουστούμια για να εντυπωσιάσουμε και να γιορτάσουμε.

Όμως τα Halloween νύχια είναι ένα beauty κομμάτι που μπορεί να φορεθεί όλο το φθινόπωρο! Σκελετοί, φαντάσματα, κολοκύθες, νεκροκεφαλές και άλλα πολλά μπορούν να είναι κάποια από τις ιδέες που θα στολίσουν τα νύχια σας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποια από τα πιο hot ημιμόνιμα βερνίκια και nail art διακοσμητικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία Halloween Νυχιών για Trick or Treat Εμφανίσεις!

  • Όταν ακούμε σκούρο μωβ ο νους μας πάει συνήθως και σε Vampir! Τα δρακουλίνια στα Halloween events είναι παντού, γιατί όχι και στα νύχια σας; Το απόλυτο μωβ είναι το Ημιμόνιμο Βερνίκι ANDREIA 10,5ml G27.
  • Τα foils νυχιών είναι ιδανικά για nail art σχέδια καθώς δημιουργούν αμέτρητα στυλ εύκολα και γρήγορα και εντυπωσιάζουν, πόσο μάλλον αν τα foil είναι με φαντάσματα, ιστούς, νυχτερίδες, μάγισσες, κολοκύθες κλπ. όπως τα FF Selections Foils Νυχιών Ηalloween Σετ 10 τμχ – 4cm.
Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

0