To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

5 tips για την περιποίηση των μαλλιών σας το καλοκαίρι!

5 tips για την περιποίηση των μαλλιών σας το καλοκαίρι! - Femme Fatale -

5 tips για την περιποίηση των μαλλιών σας το καλοκαίρι!

Ο Ιούνιος μπήκε και το καλοκαίρι επίσημα ξεκίνησε και πολλές από εμάς ήδη σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές διακοπές! Ωστόσο είναι πολλά αυτά που πρέπει να φροντίσουμε πριν βγούμε στον ήλιο, ένα από αυτά είναι και η περιποίηση των μαλλιών μας. Παρακάτω θα βρείτε 5 tips για το τι πρέπει να κάνετε πριν και κατά την διάρκεια των διακοπών σας για μαλλιά λαμπερά και υγιή!

  • Μην ξεχάσετε την επίσκεψη στο κομμωτήριο

Ένα βασικό πράγμα που δεν θα πρέπει να παραλείψουμε είναι η επίσκεψη μας στο κομμωτήριο πριν φύγουμε για καλοκαιρινές διακοπές. Οι περισσότερες από εμάς λατρεύουμε τα μακριά μαλλιά όμως καλό θα ήταν ένα κούρεμα για να ξεφορτωθούμε τις σπασμένες άκρες.

  • Προμηθευτείτε προϊόντα περιποίησης μαλλιών ειδικά σχεδιασμένα για την έκθεση στον ήλιο

Όσο και να αγαπάμε τον ήλιο, θα πρέπει να προστατεύσουμε τα μαλλιά μας από τις ακτίνες του γι’αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιούμε προϊόντα περιποίησης που είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτό τον λόγο.

  • Ενυδατωθείτε!

Όπως και το σώμα και το πρόσωπο, έτσι και τα μαλλιά έχουν ανάγκη από ενυδάτωση γι’αυτό  προτιμήστε προϊόντα μαλλιών για βαθιά ενυδάτωση . Εντάξτε τα στην περιποίηση των μαλλιών σας καθώς είναι απαραίτητα για πιο απαλό, λαμπερό και ζωντανό αποτέλεσμα. Ιδανική σειρά περιποίησης μαλλιών αποτελεί η Σειρά Hydra από Alama Professional και μπορείτε να την βρείτε εδώ!

  • Βαμμένα Μαλλιά;

Εάν τα μαλλιά σας είναι πρόσφατα βαμμένα, το καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποιήσετε προϊόντα περιποίησης για βαμμένα μαλλιά καθώς χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Δοκιμάστε από την σειρά LINECURE της Hipertin το Σαμπουάν Διατήρησης Χρώματος!

  • Θεραπεία Αναδόμησης

Μην αμελήσετε να χαρίσετε στα μαλλιά σας μία θεραπεία αναδόμησης ή αντιγήρανσης κατά την διάρκεια ή το τέλος των διακοπών σας! Μία θεραπεία μαλλιών σαν την ΙΝG Express Kit προλαμβάνει την γήρανση της τρίχας και την αναδομεί σε βάθος!

Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

0