To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

3 Must Have καλοκαιρινά προϊόντα για την περιποίηση του σώματός σας!

3 Must Have καλοκαιρινά προϊόντα για την περιποίηση του σώματός σας! - Femme Fatale -

3 Must Have καλοκαιρινά προϊόντα για την περιποίηση του σώματός σας!

Πριν φύγετε από την πρωτεύουσα για τον αγαπημένο σας καλοκαιρινό προορισμό, μην ξεχάσετε να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας 3 προϊόντα για την περιποίηση του σώματος σας για δέρμα λείο, απαλό και ενυδατωμένο!

  • Ενυδατική Κρέμα Σώματος

Η Ενυδατική Κρέμα Σώματος αποτελεί το no1 Must Have προϊόν περιποίησης σώματος για το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ. Επιλέξτε μία κρέμα σώματος με αναζωογονητικούς, αντιοξειδωτικούς και ενυδατικούς παράγοντες. Η περιποίηση του σώματος μπορεί να συνδυαστεί και με λίγο λάμψη σωστά; Γι’αυτό μπορείτε να επιλέξετε και μία κρέμα σώματος με shimmer για έξτρα λάμψη από το πρωί μέχρι το βράδυ! Επιλέξτε την ιδανική κρέμα σώματος για την περιποίηση του σώματος από εδώ !

  • Απολεπιστικό / Scrub Σώματος

Η απολέπιση αποτελεί το κλειδί της περιποίησης του σώματος ώστε να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας μετά τον χειμώνα! Η απολέπιση ανά τακτά διαστήματα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σας και σας βοηθά να αποκτήσετε πιο σταθερό και υγιές χρώμα, κυρίως όσες από εσάς ήδη έχουν μαυρίσει! Ιδανικά προϊόντα για την απολέπιση της επιδερμίδας αποτελούν τα Scrub της εταιρείας NFP (δείτε εδώ) καθώς προστατεύουν την δομή της επιδερμίδας και είναι εμπλουτισμένα με φυσικά εκχυλίσματα προσφέροντας αίσθημα φρεσκάδας και αναζωογόνησης!

  • Ξηρό Λάδι / Επιταχυντές Μαυρίσματος

Ακόμα κι αν είναι νωρίς για να μαυρίσετε, η στιγμή για να βάλετε στο νεσεσέρ σας το αγαπημένο σας ξηρό λάδι είναι τώρα! Τα ξηρά έλαια είναι ιδανικά για την καλοκαιρινή περιποίηση του σώματος γιατί σας ενυδατώνουν χωρίς να αφήνουν αίσθηση λιπαρότητας και επιταχύνουν το μαύρισμα, προστατεύοντας παράλληλα το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία και φέρνοντας σας ένα βήμα πιο κοντά στο ασφαλές και υπέροχο καλοκαιρινό χρώμα που επιθυμείτε για την επιδερμίδα σας! Ιδανικά έλαια για την περιποίηση του σώματος σας αποτελούν οι επιταχυντές μαυρίσματος της Uresim, δείτε εδώ περισσότερα!

Κοινοποίηση:
0