To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα;

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα; - Femme Fatale -

Ξέρουμε ότι τα μαύρα στίγματα σε έχουν κάνει να κολλήσεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη, παλεύοντας με τα χέρια σου να τα εξοντώσεις, τις περισσότερες φορές μάλιστα χωρίς αποτέλεσμα τραυματίζοντας την επιδερμίδα σου! Δες 3 τρόπους να απαλλαγείς από αυτά!

Πώς δημιουργούνται τα μαύρα στίγματα;

Ένα μαύρο στίγμα στο πρόσωπό σας είναι ουσιαστικά ένα άνοιγμα στην επιφάνεια του δέρματος που εμφανίζεται όταν ένας πόρος διευρύνεται, με αποτέλεσμα να γεμίζει με βακτήρια, σμήγμα (φυσικό έλαιο) και νεκρά κύτταρα του δέρματος. Αυτή η ανάμιξη δημιουργεί ένα μπλοκάρισμα στον πόρο. Ο μεγαλύτερος “ένοχος” για τα μαύρα στίγματα είναι η υπερβολική παραγωγή σμήγματος. Το σώμα σας παράγει με φυσικό τρόπο το σμήγμα για να λιπαίνει το δέρμα και τα μαλλιά σας και το οποίο εκκρίνεται από τους πόρους σας. Αλλά μερικές φορές το σμήγμα μπορεί να παγιδευτεί στον πόρο, όπως είναι η περίπτωση με τα μαύρα στίγματα, και συσσωρεύεται εκεί μαζί με βακτήρια και τα νεκρά δερματικά κύτταρα.

1. Απολέπιση

Η απολέπιση είναι ένας απλός τρόπος να ξεφορτωθείς τα μαύρα στίγματα μιας και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει τους πόρους! Για να πολλαπλασιάσεις την δράση του πίλινγκ βάλε σε ένα βαμβάκι λοσιόν ανάλογα με με τον τύπο της επιδερμίδας σου και βάλε μια σταγόνα πίλινγκ κάνοντας απαλές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο! Δώσε περισσότερο έμφαση στην μύτη στο πιρούνι καθώς σε αυτές τις περιοχές συσσωρεύονται περισσότερο τα μαύρα στίγματα! Η λοσιόν πολλαπλασιάζει την δράση του πίλινγκ!

Βρες την λοσιόν και το πίλινγκ που σου ταιριάζει εδώ!

2. Μάσκες Καθαρισμού

Οι Μάσκες Καθαρισμού αφαιρούν ρύπους, πλεονάζουσα λιπαρότητα, απομακρύνουν τα κατάλοιπά τους, αποφράσσουν τους πόρους και εξοντώνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Προτιμήστε μάσκες καθαρισμού με άργιλο και άνθρακα που απορροφούν στο μέγιστο την λιπαρότητα. Απλώστε αρκετή ποσότητα από την μάσκα σε καθαρό πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και των χειλιών. Αφήστε 10’-15΄ μέχρι να στεγνώσει κρατώντας το πρόσωπο σας ήρεμο. Ξεβγάλετε με χλιαρό νερό και νίωστε την αίσθηση φρεσκάδας που σας ακολουθεί!

Βρες την μάσκα που σου ταιριάζει εδώ!

3. Επιθέματα

Επιθέματα που αντιμετωπίζουν μαύρα στίγματα, καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα και ταυτόχρονα προφυλάσσουν την προσβεβλημένη περιοχή από επιπλέον ερεθισμούς λόγω του makeup. 1 με 2 φορές την εβδομάδα βοηθήστε το δέρμα σας με επιθέματα μύτης που απομακρύνουν τα μαύρα στίγματα.

Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

0