To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

Sunkissed Skin: τα 3 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας!

Sunkissed Skin: τα 3 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας! - Femme Fatale -

Sunkissed Skin: τα 3 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας!

Το καλοκαίρι πλησιάζει, ο καιρός έχει ανοίξει και οι πρώτες βόλτες στην παραλία έχουν ήδη γίνει! Ωστόσο οι καλοκαιρινές μας διακοπές αργούν και όλες αναζητάμε μία ηλιοκαμένη όψη στο πρόσωπο μας! Πώς θα σας φαινόταν όμως να πετύχετε το πολυπόθητο sunkissed skin μόνο με το μακιγιάζ σας; Παρακάτω θα βρείτε ποια προϊόντα μακιγιάζ πρέπει να αποκτήσετε για πρόσωπο σαν να το έχει φιλήσει ο ήλιος!

  • Σωστή βάση

Πριν από οποιοδήποτε μακιγιάζ κάνετε ακόμα και αν δεν επιθυμείτε το sunkissed skin look δεν πρέπει να λείπει η βάση. Αφού πλύνετε το πρόσωπο σας και εφαρμόσετε την αντηλιακή σας κρέμα (μπορείτε να επιλέξετε  την Uresim Invisible Skin SPF50+, η οποία αφομοιώνεται πλήρως από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει υπολείμματα, επιτυγχάνοντας πολύ υψηλή προστασία) επιλέξτε ένα make up που προσφέρει κάλυψη και ταυτόχρονα φυσικό αποτέλεσμα. (Ιδανικό make up για αδιάβροχη και πλήρη κάλυψη είναι της Seventeen το Skin Perfect Ultra Coverage Waterproof Foundation Προσοχή! Δεν θέλουμε ένα υπερβολικό αποτέλεσμα οπότε η χρήση του foundation / make up πρέπει να γίνει με μέτρο.

  • Contouring

Για να ενισχύσετε το εφέ του sunkissed skin επιλέξτε μια παλέτα για contouring (Δείτε την WetnWild Megaglo Παλέτα Contouring Caramel Toffee). Με ειδικό πινέλο για contouring εφαρμόστε το bronzer στο μέτωπο, κάτω από τα ζυγωματικά σας και κάντε ένα ελαφρύ πέρασμα στο κόκκαλο της μύτης. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε κοψίματα στο πρόσωπο σας και τονίζετε τα χαρακτηριστικά σας!

  • Shimmer all over!

Φυσικά από το sunkissed skin look δεν μπορεί να λείπει η λάμψη. Επιλέγοντας ένα highlighter όπως την παλέτα από Golden Rose Strobing – Highlighter χρησιμοποιείστε το σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σας! Για παράδειγμα στα ζυγωματικά, το πιγούνι, το κόκκαλο της μύτης, στο κέντρο του άνω χείλους και κάτω από τα φρύδια σας για να τονίσετε το χρώμα των ματιών σας!

Το μυστικό για sunkissed skin look είναι να επιλέξετε αποχρώσεις που είναι κοντά στο τόνο της επιδερμίδας σας γιατί διαφορετικά το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο κολακευτικό. Επίσης μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε  μικρές ποσότητες, δουλέψτε τις καλά στο πρόσωπό σας και κάθε φορά να ελέγχετε το αποτέλεσμα σε φυσικό φως.

Κοινοποίηση:
0