To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

Super τάση στα νύχια! Τα top 4 χρώματα για φθινόπωρο 2021

Super τάση στα νύχια! Τα top 4 χρώματα για φθινόπωρο 2021 - Femme Fatale -

Super τάση στα νύχια! Τα top 4 χρώματα για φθινόπωρο 2021

Όπως κάθε περίοδο υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις για νύχια που ξεχωρίζουν και γίνονται τάση στον χώρο της ονυχοπλαστικής, έτσι και φέτος. Τι θα φορεθεί όμως το φθινόπωρο του 2021; Εμείς έχουμε την απάντηση! 4 top χρώματα για σουπερ nail art που θα σας τρελάνουν!

Nude Manicure

Αν λοιπόν θέλετε να βάψετε τα νύχια σας αλλά να τα διατηρήσετε φυσικά και διακριτικά και ταυτόχρονα να φαίνονται όμορφα και μοντέρνα, τότε επιλέξτε μία nude απόχρωση όπως το Ημιμόνιμο Βερνίκι ANDREIA 10,5ml N2. Τόνοι του μπεζ, του ροζ, του ροδακινί και του ανοιχτού καφέ είναι μόνο μερικοί από τους χρωματισμούς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Gothy Nail Color

Το μαύρο αποτελεί και φέτος κορυφαία επιλογή στη μόδα, σικ νύχια που ταιριάζουν με τα πάντα. Διαλέξτε μαύρο για τα νύχια σας αλλά και άλλες gothy αποχρώσεις όπως NFP Ημιμόνιμο Βερνίκι Νail Polish Gel No 42 8g. Τολμήστε το σκούρο μπορντό και το μωβ για μοναδικές εμφανίσεις.

Hot Colors Red & Burgundy

Φωτιά στα κόκκινα! Κλασσικές καυτές αποχρώσεις κόκκινου που τραβάνε τα βλέμματα. Το κόκκινο δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα και είναι λογικό να το αγαπάνε όλες οι γυναίκες και να σαγηνεύει όλους τους άνδρες. Φθινόπωρο 2021 και δεν ξέρετε πώς να βάψετε τα νύχια σας; Πείτε ναι σε μια απόχρωση κόκκινου όπως αυτή του Hμιμόνιμο Βερνίκι Aloha NoAF 050 Merlot Wine 15ml και αφήστε τα πλήθη να σας θαυμάσουν.

Colorful Autumn

Αν πάλι έχετε μια πιο παιχνιδιάρική διάθεση και θέλετε να ξεχωρίζετε και να δώσετε στο φθινόπωρο σας μια νότα ζωντάνιας, τότε η λύση είναι μία! Πολύχρωμα νύχια που θυμίζουν ουράνιο τόξο ή με κάποια μορφή gradient effect ή τελείως abstract και δώστε μια happy διάθεση στο style σας. Διαλέξτε χρώματα από την μεγάλη γκάμα σε αποχρώσεις στα Ημιμόνιμα Βερνίκια της ANDREIA και play colorful!

Κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

0