Το καλάθι μου

Mini Cart

Χρωμομάσκα Μαλλιών Κόκκινο S.O.S Color & Go 300ml
9.95

Χρωμομάσκα Μαλλιών Κόκκινο S.O.S Color & Go 300ml

9,95 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 1.03.3.0124
Λεπτομέρειες

Χρωμομάσκα Μαλλιών Κόκκινο S.O.S Color & Go 300ml - Ιδιότητες

Η Χρωμομάσκα Μαλλιών S.O.S Color & Go της εταιρείας Alama Professional αναζωογονεί, τονώνει και βαθαίνει το χρώμα σε μαλλιά φυσικά, βαμμένα ή και με ανταύγειες. Λειτουργεί όπως μία χρωμολοσιόν δηλαδή τονώνει το χρώμα σας ώστε να αποφύγετε την βαφή μαλλιών ειδικά σε χρώματα που ξεθωριάζουν εύκολα.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σαν μία βαφή χωρίς αμμωνία και οξυζενέ αφού τονώνει το χρώμα των μαλλιών, ωστόσο όπως είναι λογικό δεν καλύπτει τα λευκά μαλλιά ούτε ξανοίγει τα μαλλιά. Δεν είναι βαφή χωρίς αμμωνία.

Δίνει λάμψη και υγεία στα μαλλιά, θρέφει, ενυδατώνει και μαλακώνει την τρίχα. Μπορείτε να βρείτε τη συγκεκριμένη χρωμομάσκα μαλλιών σε 3 αποχρώσεις: Βιολέ, Κόκκινο & Χάλκινο.

 

Εφαρμογή Χρωμομάσκας Μαλλιών Κόκκινο S.O.S Color & Go 300ml

H Χρωμομάσκα Μαλλιών S.O.S Color & Go 300ml έχει εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Εφαρμόστε  μετά το λούσιμο, φορώντας γάντια μιας χρήσης  σε μαλλιά στεγνωμένα με την πετσέτα και χτενίστε με μία χτένα  ώστε να απλωθεί παντού ομοιόμορφα. Αφήστε για 3-15 λεπτά ανάλογα  με την ένταση που επιθυμείτε στο χρώμα των μαλλιών σας και ξεβγάλτε καλά.

 

Extra Tip

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να δημιουργήσετε πιο παστέλ αποχρώσεις στα μαλλιά σας, αναμίξτε την Χρωμομάσκα Μαλλιών της επιλογής σας με την Μάσκα Ανάμειξης της ίδιας σειράς για να μειώσετε την ένταση του χρώματος.

 

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 
 
Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Χρωμομάσκα Μαλλιών Κόκκινο S.O.S Color & Go 300ml