Το καλάθι μου

Mini Cart

Χρωμομάσκα Μαλλιών Platinum Nutritive Color Mask Auburn 5055
6.5

Χρωμομάσκα Μαλλιών Platinum Nutritive Color Mask Auburn 5055

6,50 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 1.03.3.0130
Λεπτομέρειες

Χρωμομάσκα Μαλλιών Platinum Nutritive Color Mask

Η θρεπτική χρωμομάσκα PLATINUM NUTRITIVE COLOR MASK είναι μία καινοτομική άμεση βαφή μαλλιών, η οποία συνδυάζει έντονο χρώμα με εντατική θεραπεία της τρίχας, χωρίς αμμωνία και τη χρήση οξυζενέ. Είναι ιδανική για την δημιουργία, διόρθωση ή αναζωογόνηση του χρώματος των μαλλιών και την εξουδετέρωση των ανεπιθύμητων αποχρώσεων.

Σύσταση, Χρήση και Αποχρώσεις Θεραπευτικής Χρωμομάσκας Platinum Nutritive

Με την εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό οξύ και μαλακτικά στοιχεία σύστασή της, αναδομεί, θρέφει, ενυδατώνει τα μαλλιά και τους χαρίζει εντυπωσιακή λάμψη.

Χρησιμοποιήστε τη χρωμομάσκα μαλλιών Platinum Nutritive χωρίς οξυζενέ, όπως και κάθε χρωμολοσιόν. Απλώστε ομοιόμορφα την απαραίτητη ποσότητα της επιθυμητής απόχρωσης απευθείας σε στεγνά ή υγρά μαλλιά, χτενίστε και ξεβγάλτε μετά από 5-10 λεπτά. 

Εναλλακτικά αραιώστε την επιθυμητή απόχρωση στο λευκό (0000 Clear) για να δημιουργήσετε μία πιο ανοιχτόχρωμη και απαλή απόχρωση. Τόσο απλά και γρήγορα έχετε υπέροχο ζωντανό χρώμα και λαμπερά, γεμάτα θρέψη μαλλιά.

Διαθέσιμη σε 9 αποχρώσεις συν Λευκό για δημιουργικές αναμίξεις.

Platinum Nutritive Color Mask - Auburn 5055 : Κόκκινο Μαονί, η πιο διαδεδομένη κόκκινη απόχρωση στα μαλλιά, καθώς δένει απόλυτα με τη μεσογειακή επιδερμίδα μας.

Φυσικά η γκάμα των αποχρώσεων είναι μεγάλη καθώς μπορείτε να κάνετε ανάμιξη των χρωμάτων μεταξύ τους και με το Λευκό να αυξομειώσετε τον τόνο.

Ενδεικτικά: Δημιουργήστε το αγαπημένο Strawberry Blonde με την ανάμιξη Copper και Clear, ή το εντυπωσιακό Rose Gold Blonde με την προσθήκη μικρής ποσότητας Auburn και μεγαλύτερης ποσότητας Clear ανάλογα πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Και όλα αυτά χωρίς να επιβαρύνετε τα μαλλιά σας με αμμωνία και οξυζενέ, απλά και γρήγορα με τη χρωμομάσκα μαλλιών Platinum Nutritive Color Mask.

Η Χρωμομάσκα Μαλλιών Platinum Nutritive Color Mask διατίθεται σε οικονομική συσκευασία των 100ml, που αρκεί για 3-4 εφαρμογές.

Για να διατηρήσετε το χρώμα έντονο για περισσότερο χρόνο σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το Hipertin Linecure Colour Shampoo.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Χρωμομάσκα Μαλλιών Platinum Nutritive Color Mask Auburn 5055