Το καλάθι μου

Mini Cart

EcoTools Σετ Πινέλων Τονισμού Ματιών No 1217
9.99

EcoTools Σετ Πινέλων Τονισμού Ματιών No 1217

9,99 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 2.10.0.0354
Λεπτομέρειες

To σετ πινέλων τονισμού ματιών έχει 2 διπλά πινέλα για εξοικονόμηση χώρου στο νεσεσέρ σας και δημιουργία εξαιρετικών μακιγιάζ στο λεπτό. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:

Πινέλο Σκιάς και Τονισμού : Εφαρμόστε τη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο με το πινέλο σκιάς και στη συνέχεια γυρίστε το από την άλλη μεριά και χρησιμοποιήστε το πινέλο τονισμού για να προσθέσετε βάθος στα μάτια. Μήκος πινέλου 15,50 εκατοστά.

Πινέλο ανάμειξης και Σβησίματος: Αναμείξτε τη σκιά για λείο αποτέλεσμα και χρησιμοποιήστε το πινέλο σβησίματος για να κάνετε απαλό το περίγραμμα των βλεφαρίδων. Μήκος πινέλου 15,50 εκατοστά.

Τα πινέλα EcoTools κατασκευάζονται από ιδιαίτερα απαλές συνθετικές τρίχες, και οικολογικά υλικά. Συγκεκριμένα η λαβή τους κατασκευάζεται από μπαμπού και ανακυκλωμένο αλουμίνιο. Η θήκη είναι κατασκευασμένη με επαναχρησιμοποιήσιμα οικολογικά φυσικά υλικά και EVA. Το EVA είναι ένα είδος πλαστικό απαλλαγμένο από φθαλικές ενώσεις και PVC. Τα χάρτινα μέρη της συσκευασίας είναι κατασκευασμένα από 80% ανακυκλωμένο και 100% ανακυκλώσιμο χαρτί.

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ, για τους επαγγελματίες υπάρχουν επιπλέον εκπτώσεις.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : EcoTools Σετ Πινέλων Τονισμού Ματιών No 1217