Το καλάθι μου

Mini Cart

Elixir Builder Gel Clear 30gr no 797
15.9

Elixir Builder Gel Clear 30gr no 797

15,90 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 4.01.0.2776
Λεπτομέρειες

Elixir Builder Gel Clear 30gr no 797

  • Είναι μονοφασικό παχύρρευστο gel. Είναι ιδανικό για κοντή προς μέτρια επέκταση με την χρήση φόρμας άλλα όχι μόνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης τόσο στο φυσικό νύχι για φυσική ενίσχυση όσο και πάνω από tip.
  • Πολυμερίζεται σε λάμπα UV και λάμπα LED.
  • Έξτρα Ανθεκτικό
  • Εύκολη Εφαρμογή

 

Elixir Builder Gel Clear 30gr no 797 Εφαρμογή

Μετά την προετοιμασία του νυχιού (αφαίρεση επωνυχίων, buffer κλπ.) καθαρίστε χρησιμοποιώντας Καθαριστικό Gel και Αφαιρετικό Λιπαρότητας. Στην συνέχεια εφαρμόστε μία στρώση Primer και αφήστε να στεγνώσει για 20 δευτερόλεπτα (θα δημιουργήσει μία καλή βάση συγκόλλησης).

Ανάλογα με την τεχνική που θα εφαρμόσετε (φόρμα, φυσικό νύχι ή tip) προχωρήστε εφαρμόζοντας μία λεπτή στρώση Gel νυχιών Εlixir Builder Gel. Πολυμερίστε* για 60 δευτερόλεπτα στην λάμπα LED (2-3 λεπτά αν έχετε λάμπα UV).

Εφαρμόστε μία δεύτερη πιο παχιά στρώση ώστε να δώσετε σχήμα στο νύχι (καμπύλες κορυφής και τύπου C) και πολυμερίστε* για 60-90 δευτερόλεπτα στην λάμπα LED (2-3 λεπτά αν έχετε λάμπα UV).

Αν κρίνεται απαραίτητο διορθώστε το σχήμα του νυχιού με μία λίμα (100/180) και κατόπιν ξεσκονίστε καλά με ένα πινέλο ξεσκονίσματος.

Μπορείτε στην συνέχεια να εφαρμόσετε οποιοδήποτε ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών Elixir ή να δημιουργήσετε κάποιο σχέδιο nailart.

Στο τέλος για να αποκτήσει το νύχι λάμψη ή  για να σφραγίσετε το ημιμόνιμο βερνίκι ή το nailart εφαρμόστε μία στρώση με το ημιμόνιμο βερνίκι Elixir Top Coat No Wipe και πολυμερίστε* για 60 δευτερόλεπτα στην λάμπα LED (2 λεπτά αν έχετε λάμπα UV).

*Ο χρόνος πολυμερισμού μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ισχύ και την παλαιότητα της λάμπας πολυμερισμού που χρησιμοποιείτε.

 

Δείτε περισσότερα εδώ για το Elixir Builder Gel 

 

 

 

 
 
 
Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Elixir Builder Gel Clear 30gr no 797