Το καλάθι μου

Mini Cart

Femme Fatale Beauty Professionals

Ασχολείστε επαγγελματικά με τον χώρο της ομορφιάς ή σπουδάζετε σε αντίστοιχη σχολή; Μπορείτε να έχετε επιπλέον εκπτώσεις σε προϊόντα σχετικά με το αντικείμενο σας, δείτε παρακάτω πώς.

Σε περίπτωση που δεν είστε επαγγελματίας αλλά θα θέλατε να συμμετέχετε σε αντίστοιχο πρόγραμμα επιβράβευσης για καταναλωτές (Femme Fatale Bonus Club) πατήστε ΕΔΩ.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FEMME FATALE BEAUTY PROFESSIONALS - ΟΔΗΓΙΕΣ

 

 1. Εγγραφείτε στη ιστοσελίδας μας: δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα σας σταλεί email για την επιβεβαίωση της εγγραφής. Αν δεν βρίσκετε το email επιβεβαίωσης ελέγξτε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας.

Κατά την εγγραφή σας μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο Newsletter μας ώστε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας!!!

 

 1. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα πρέπει να μας στείλετε στο email sales@femme-fatale.gr:

Τα στοιχεία σας: Επωνυμία, Δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, Διεύθυνση Τιμολόγησης.

Σε περίπτωση που δεν έχετε έναρξη δραστηριότητας ή δεν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου μπορείτε να μας στείλετε το αντίστοιχο Πτυχίο Σχολής ή Κάρτα Σπουδαστή (ή βεβαίωση σχολής σε περίπτωση που είστε ακόμη σπουδαστής).

 

 1. Μόλις λάβουμε τα παραπάνω δικαιολογητικά, ενεργοποιούμε* τις εκπτώσεις σας!

Θα λάβετε σχετικό email επιβεβαίωσης, στην συνέχεια θα μπορείτε να δείτε και να λάβετε τις εκπτώσεις επαγγελματιών στα αντίστοιχα προϊόντα αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε διαγραφή ιστορικού περιήγησης (και αντίστοιχων cookies) στον Browser που χρησιμοποιείται για να εμφανιστούν οι εκπτώσεις ή διαφορετικά συνδεθείτε σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.

Σε περίπτωση που και πάλι δεν εμφανίζονται οι εκπτώσεις σας καλέστε μας ή στείλτε μας email για να δούμε το πρόβλημα.

*Προσοχή: Για να ενεργοποιηθούν οι εκπτώσεις επαγγελματία θα πρέπει το όνομα με το οποίο δημιουργήθηκε ο λογαριασμός σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα femme-fatale.gr να αντιστοιχεί με το όνομα του αποδεικτικού που θα μας στείλετε, πχ: Επωνυμία, Πτυχίο Σχολής, Βεβαίωση Σχολής κλπ.

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FEMME FATALE BEAUTY PROFESSIONALS

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα, έχουν όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τον χώρο της ομορφιάς καθώς και απόφοιτοι ή σπουδαστές αντίστοιχων σχολών. Συγκεκριμένα κομμωτικής, αισθητικής άκρων – ονυχοπλαστικής, μακιγιάζ, αισθητικής.

 

 • Οι εκπτώσεις είναι προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους για κανέναν λόγο.

 

 • Οι εκπτώσεις παρέχονται σε προϊόντα σχετικά με το αντικείμενο κάθε επαγγελματία, δηλαδή: σε είδη κομμωτηρίου και προϊόντα για τα μαλλιά σε κομμωτές, σε προϊόντα νυχιών σε τεχνίτες νυχιών, σε είδη μακιγιάζ για make-up artists και ούτω καθ’ εξής.

 

 • Για να ενεργοποιήσουμε τις αντίστοιχες εκπτώσεις θα πρέπει τα αντίστοιχα αντικείμενα να αναφέρονται στην δραστηριότητά σας ή το πτυχίο (βεβαίωση σχολής) σας. Για παράδειγμα αν έχετε δραστηριότητα ή πτυχίο κομμωτικής θα έχετε στα είδη κομμωτηρίου και προϊόντα μαλλιών, αν είστε αισθητικός άκρων στα αντίστοιχα προϊόντα. Αν ωστόσο το πτυχίο ή η δραστηριότητα σας έχει παραπάνω δραστηριότητες (πχ κομμωτική, αισθητική, μακιγιάζ κλπ) θα έχετε εκπτώσεις σε όλα τα αντίστοιχα προϊόντα.

 

 • Εκπτώσεις δεν παρέχονται σε όλα τα προϊόντα των αντίστοιχων κατηγοριών. Οι εκπτώσεις εξαρτώνται από την πολιτική της κάθε εταιρείας που τα παράγει ή τα αντιπροσωπεύει καθώς και των συμφωνιών που έχει συνάψει η εταιρεία Femme Fatale με τις αντίστοιχες εταιρείες.

 

 • Προϊόντα τα οποία έχουν κάποια έκπτωση (εποχιακή, έκπτωση γνωριμίας κλπ) δεν έχουν επιπλέον εκπτώσεις.

 

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ FEMME FATALE BEAUTY PROFESSIONALS

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Femme Fatale μπορεί να διακόψει ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση το πρόγραμμα παροχής εκπτώσεων FEMME FATALE BEAUTY PROFESSIONALS ή να τροποποιήσει τα ποσοστά των παρεχόμενων εκπτώσεων, σε συγκεκριμένους ή και σε όλους τους χρήστες, για τους παρακάτω λόγους:

 

 • Σε περίπτωση διαπίστωσης παράβασης των όρων του προγράμματος από κάποιον χρήστη. Για παράδειγμα η πραγματοποίηση αγορών μέσω του λογαριασμού του από τρίτους και η αποστολή των προϊόντων σε άλλους εκτός του ίδιου ή η διαπίστωση αποστολής πλαστού αποδεικτικού (πτυχίο, βεβαίωση σχολής).

 

 • Σε περίπτωση της επί μακρόν αδράνειας λογαριασμού χρήστη με αντίστοιχη απουσία αγορών. Αντίστοιχα σε περίπτωση αγορών πολύ χαμηλής αξίας που δεν συνάδουν με την άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας.

 

 • Σε περίπτωση αλλαγής της τιμολογιακής πολιτικής των συνεργαζόμενων εταιρειών τα προϊόντα των οποίων συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

 

 • Σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή της γενικής δυσμενούς οικονομικής κατάστασης στην χώρα.