Το καλάθι μου

Mini Cart

Golden Rose Eyeshadow Primer
3.9

Golden Rose Eyeshadow Primer

3,90 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 2.18.0.0012
Λεπτομέρειες

Golden Rose Eyeshadow Primer – Αυξάνει την ανθεκτικότητα της σκιάς των ματιών

 

Το Golden Rose Eyeshadow Primer είναι ένα primer ματιών με ήπιο ιριδίζον, ελαφρύ φινίρισμα, που απλώνεται εύκολα. Το Golden Rose Eyeshadow Primer στεγνώνει γρήγορα και αυξάνει την ανθεκτικότητα της σκιάς των ματιών. Επίσης το Golden Rose Eyeshadow Primer διατηρεί τη σκιά στο μάτι χωρίς να τη σπάει και χωρίς να δημιουργεί φθορές. Κάνει το βλέμμα σας να φαίνεται πάντα φρέσκο.

 

Το Golden Rose Eyeshadow Primer είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο, Paraben free, Gluten free, Cruelty free.

 

Tips για σωστή εφαρμογή του Golden Rose Eyeshadow Primer

 

  • Το Golden Rose Eyeshadow Primer εφαρμόζεται σε ολόκληρο το βλέφαρο, αφού ενυδατώσετε όλο σας το πρόσωπο και πριν ξεκινήσετε να βάφετε τα μάτια σας.
  • Η eyeshadow base (βάση για σκιά ματιών) μπορεί να απλωθεί τόσο με τα δάκτυλα όσο και με το απλικατέρ του προϊόντος ή με το πινέλο σκιάς.
  • Περιμένετε ελάχιστα δευτερόλεπτα μέχρι να απορροφηθεί το Golden Rose Eyeshadow Primer και αρχίζετε κανονικά το μακιγιάζ.

 

Δείτε περισσότερη Golden Rose αλλά και άλλα προϊόντα Μακιγιάζ στην κεντρική κατηγορία. Επιπλέον βρείτε το κατάλληλο Primer Προσώπου που θα χρησιμοποιήσετε σαν βάση στο μακιγιάζ σας στην κατηγορία Πρόσωπο-Κάλυψη.  

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Golden Rose Eyeshadow Primer