Το καλάθι μου

Mini Cart

Golden Rose Nail Expert Mega Shine Top Coat
3

Golden Rose Nail Expert Mega Shine Top Coat

3,00 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 3.07.1.0068
Λεπτομέρειες

Golden Rose Nail Expert – Φροντίδα, Προστασία και Ενυδάτωση

 

Η Golden Rose Nail Expert είναι μία σειρά βερνικιών θεραπείας των νυχιών. Η Golden Rose Nail Expert προσφέρει στα νύχια την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζονται, καθώς τα προστατεύει και τα ενυδατώνει. Επίσης, η Golden Rose Nail Expert περιέχει συνδυασμό από πατενταρισμένα συστατικά, όπως βοτανικά αποστάγματα, Βιταμίνες (A,C,E, F), βλαστικά κύτταρα (τριαντάφυλλου, αμυγδαλέλαιου) και άλλα πολλά.

 

Τις θεραπείες νυχιών της σειράς Golden Rose Nail Expert θα τις βρείτε διαθέσιμες στις εξής Golden Rose Nail Expert συσκευασίες:

  

  • 4 in 1 Complete Care: 1-Βάση, 2-Δυναμωτική φροντίδα ενάντια στα σκασίματα, 3-Ενυδατική φροντίδα, 4-Top Coat για λάμψη.
  • Black Diamond Hardener: Σκληρότερα και πιο δυνατά νύχια με σωματίδια μαύρου διαμαντιού.
  • Smoothing Base Nail Foundation: Λείο αποτέλεσμα με μεταλλικά στοιχεία και προηγμένο φυτικό σύμπλεγμα βλαστικών κυττάρων.
  • Mega Shine Top Coat: Μεγάλη διάρκεια, τέλεια λάμψη, κλειδώνει την φωτεινότητα, σφραγίζει το βερνίκι, ανανεώνει το χρώμα και τέλος, περιορίζει το ξεθώριασμα και το κιτρίνισμα χάρη στα φίλτρα UV.

 

Εφαρμογή των προϊόντων της σειράς Golden Rose Nail Expert

 

  • 4 in 1 Complete Care: Απλώστε σε καθαρά και άβαφα νύχια. Μια στρώση σαν βάση κάτω από το βερνίκι σας για να προστατέψετε τα νύχια σας. Δύο στρώσεις σε άβαφα νύχια για να έχετε ένα γυαλιστερό φυσικό αποτέλεσμα. Μια στρώση πάνω από το βερνίκι σας για καλυπτική προστασία.
  • Black Diamond Hardener: Ανακινήστε ελαφρά το μπουκαλάκι, Για να το χρησιμοποιήσετε σαν βάση, απλώστε μια στρώση σε καθαρά και στεγνά νύχια και αφήστε το να στεγνώσει καλά πριν το κανονικό σας βερνίκι.
  • Smoothing Base Nail Foundation: Απλώστε σε καθαρά και άβαφα νύχια. Μια στρώση κάτω από το βερνίκι σας για να προστατέψετε τα νύχια σας και να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα.
  • Mega Shine Top Coat: Απλώστε μια στρώση πάνω σε στεγνά νύχια. Επαναλάβετε δεύτερη φορά εάν χρειαστεί να ανανεώσετε την λάμψη και να προστατέψετε το μανικιούρ σας για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Δείτε περισσότερη Golden Rose αλλά και άλλα Νυχιών στην κεντρική κατηγορία. Επιπλέον βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα για να περιποιηθείτε και να αναδείξετε τα άκρα σας στην κατηγορία Περιποίηση Άκρων.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Golden Rose Nail Expert Mega Shine Top Coat