Το καλάθι μου

Mini Cart

Ημιμόνιμη Βαφή Lorvenn Electric Color Vibes 90ml - Clear Moon
9.9
9,90 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 1.01.1.2352
Λεπτομέρειες

Ημιμόνιμη Βαφή Χωρίς Αμμωνία Lorvenn Electric Color Vibes - Clear Moon

Η Lorvenn επεκτείνει την χρωματική της γκάμα και δημιουργεί μια νέα κατηγορία ημιμόνιμων βαφών χωρίς αμμωνία, τα Εlectric Color Vibes!

Με ονόματα και αποχρώσεις εμπνευσμένα από τους πιο λαμπερούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, τα χρώματα εκφράζουν τα πιο έντονα συναισθήματα σου!

Φεύγει σταδιακά με τα λουσίματα καθώς δεν αποτελεί μόνιμη βαφή και χρησιμοποιείται χωρίς οξυζενέ. Αφήνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα. Τόλμησε τις πιο δημιουργικά φορτισμένες εμφανίσεις σου!

 

Εφαρμογή Βαφή Χωρίς Αμμωνία Lorvenn Electric Color Vibes - Clear Moon

Η ημιμόνιμη βαφη χωρίς αμμωνία Lorvenn Electric Color Vibes εφαρμόζεται σε μαλλιά μετά από τεχνική εργασία ξανοίγματος ή σε μαλλιά με πολύ ανοιχτή βάση.

Εφαρμόστε σε λουσμένα και στεγνά μαλλιά. Κατανείμετε  την ημιμόνιμη βαφή χωρίς αμμωνία σε μήκη και άκρες, αποφεύγοντας την επαφή με το τριχωτό της κεφαλής. Αφήστε την να δράσει χωρίς θερμότητα, για διάστημα 20 λεπτών. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό τα μαλλιά, χωρίς να τα λούσετε και στη συνέχεια στεγνώστε καλά. Χρησιμοποιείται χωρίς οξειδωτική κρέμα. Εξασθενεί σταδιακά.

Το τελικό αποτέλεσμα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το είδος της απόχρωσης, το επιθυμητό αποτέλεσμα (παστέλ ή έντονο), τον επιθυμητό τόνο και την ποιότητα της τρίχας.

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 
 
 
 
 
Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Ημιμόνιμη Βαφή Lorvenn Electric Color Vibes 90ml - Clear Moon