Το καλάθι μου

Mini Cart

Ημιμόνιμο Βερνίκι Semilac No 917 Beauty Salon Black Chocolate 7ml
11.5

Ημιμόνιμο Βερνίκι Semilac No 917 Beauty Salon Black Chocolate 7ml

11,50 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 4.01.0.2267
Λεπτομέρειες

Νέα σειρά προϊόντων Semilac Beauty Salon. Τα ημιμόνιμα βερνίκια της σειράς Beauty Salon απευθύνονται σε επαγγελματίες, που αναζητούν προϊόντα που θα τους χαρίσουν άνεση στην τρόπο εργασία τους καθώς και την μείωση του χρόνου εργασίας. Τα βερνίκια παρέχουν έντονη καλυπτικότητα ακόμη και με μία στρώση (εκτός των χρωμάτων 901, 909, 915, 917 που είναι ημιδιάφανα και διάφανα χρώματα) προσφέροντας έτσι μείωση χρόνου στην εφαρμογή του προϊόντος αφού θα χρειαστείτε μία και μόνο στρώση για να ολοκληρώσετε το ημιμόνιμο μανικιούρ, αντί δύο όπως με τα συνηθισμένα ημιμόνιμα χρώματα.

Προδιαγραφές Ημιμιμόνιμου Βερνικιού Semilac No 917 Beauty Salon  Black Chocolate 7ml

  • Η απόχρωση Semilac Beauty Salon 917 Black Chocolate είναι μπορντό απόχρωση με καφέ τόνους.
  • Καλυπτικότητα χρώματος: Ημιδιαφανή

 

Εφαρμογή Ημιμόνιμου Βερνικιού Semilac No 917 Beauty Salon Black Chocolate 7ml

Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση ημιμόνιμου χρώματος Semilac, πάνω στην πολυμερισμένη βάση Semilac Base και πολυμερίστε σε λάμπα UV, LED ή UV/LED. Για πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορείτε να επαναλάβετε την διαδικασία. Μην εφαρμόζετε το ημιμόνιμο χρώμα απευθείας στην φυσική πλάκα του νυχιού. Τέλος, για να ολοκληρώσετε την διαδικασία εφαρμόστε το Semilac Top και πολυμερίστε.

Χρόνος Πολυμερισμού:  Λάμπα UV LED 24 W – 30 sec., Λάμπα UV LED 36 W – 30 sec., Λάμπα UV LED 24/48 W – 30 sec., Λάμπα UV 36 W – 120 sec

Αφαίρεση Ημιμόνιμου Βερνικιού Semilac No 917 Beauty Salon Black Chocolate 7ml

Η αφαίρεση γίνεται πιο γρήγορη και εύκολη αφού λόγο καλυπτικότητας θα χρειαστεί να αφαιρέσετε λιγότερες στρώσεις υλικού. Η οικονομία με τα βερνίκια της σειράς Beauty Salon είναι εγγυημένη, καθώς χρησιμοποιώντας μία στρώση του προϊόντος σε κάθε ημιμόνιμο μανικιούρ, θα καταφέρετε να μειώσετε την ποσότητα του προϊόντος που χρησιμοποιείτε σε κάθε μανικιούρ. Στην σειρά θα βρείτε 14 υπέροχες και μοντέρνες αποχρώσεις καλυπτικών ημιμόνιμων βερνικιών και 4 σε ημιδιάφανες-διάφανες αποχρώσεις.

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Ημιμόνιμο Βερνίκι Semilac No 917 Beauty Salon Black Chocolate 7ml