Το καλάθι μου

Mini Cart

ING No Ammonia 100ml, No 4.1
5.75

ING No Ammonia 100ml, No 4.1

5,75 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 1.01.1.5532
Λεπτομέρειες

ING No Ammonia 100ml, No 4.1

Η ING No Ammonia είναι μία καινοτομική βαφή χωρίς αμμωνία και PPD (παραφαινυλενοδιαμίνη) η οποία εξασφαλίζει 100% κάλυψη των λευκών ενώ παράλληλα χαρίζει πλούσιο χρώμα που διαρκεί και μοναδική λάμψη. Η φόρμουλά της περιέχει: έλαιο argan: θρέψη και λάμψη, έλαιο avocado: ενυδάτωση και αντιγήρανση, Βιταμίνη C: αντιοξειδωτική δράση και ενδυνάμωση. Η ING No Ammonia θρέφει και σέβεται την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού!
Επαγγελματικό προϊόν!

Σημαντικό: η βαφή ING No Ammonia έχει σχεδιαστεί για κάλυψη 100% λευκών και τα χρώματα που βλέπετε στο χρωματολόγιο βγαίνουν ακριβώς έτσι σε 100% λευκά μαλλιά. Αν λοιπόν τα μαλλιά της πελάτισσας είναι 50% λευκά ή φυσικά χωρίς καθόλου λευκά τα χρώματα θα βγουν μισό με ένα τόνο πιο σκούρα.

Η ING No Ammonia είναι δερματολογικά ελεγμένη.

ING No Ammonia – Εφαρμογή

Αφού επιλέξετε την επιθυμητή απόχρωση (ή συνδυασμό αποχρώσεων) αναμίξτε με το κατάλληλο ING No Ammonia Developer ανάλογα με την περίπτωση (δείτε παρακάτω) σε αναλογία 1:1,5 σε ένα μη μεταλλικό μπολ. Περάστε το μίγμα στα μαλλιά με ένα πινέλο και αφήστε για 20-35 λεπτά ανάλογα με το ποσοστό λευκών ή το επιθυμητό ξάνοιγμα.
Κατόπιν λούστε καλά χρησιμοποιώντας το Treated hair shampoo της ING το οποίο “κλείνει” τα λέπια της τρίχας και διατηρεί το χρώμα στο εσωτερικό των μαλλιών. Αφού ξεβγάλετε εφαρμόστε την μάσκα θρέψης Nourishing mask της ING για αφήστε την να δράσει για 10-15 λεπτά. Και αυτή με την σειρά της βοηθάει να επανέλθουν τα μαλλιά στην φυσιολογική τους κατάσταση (επαναφέρει το PH στο φυσιολογικό) και δίνει απαλότητα και λάμψη.

Προσοχή: ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσεις και τις προφυλάξεις, εφαρμόζετε σε κάθε περίπτωση τεστ ευαισθησίας πριν την χρήση οποιασδήποτε βαφής.

 

Οδηγίες ανάμιξης με το Developer και χρόνοι παραμονής:


-Βαφή πιο σκούρο τόνο: 1:1,5 με Developer Light και 30 λεπτά παραμονή.
-Κάλυψη λευκών και βαφή στον ίδιο τόνο: 1:1,5 με Developer Light και 30/35 λεπτά παραμονή.
-Βαφή σε ξεβαμμένα και ελαφρώς ξανοιγμένα: 1:1,5 με Developer Light και 20/25 λεπτά παραμονή.
-Ξάνοιγμα 2-3 τόνους και κάλυψη δύσκολων λευκών: 1:1,5 με Developer Plus και 20/25 λεπτά παραμονή.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : ING No Ammonia 100ml, No 4.1