Το καλάθι μου

Mini Cart

Κallos PLEX Θεραπεία για Τεχνικές Εργασίες σε 2 Βήματα 20ml + 10ml
6.9
6,90 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 1.03.6.0121
Λεπτομέρειες

Μια επαναστατική, καινοτομική θεραπεία μαλλιών η οποία προστατεύει την τρίχα από τις χημικές εργασίες. Όσο ήπια και αν είναι μία τεχνική εργασία φθείρει την τρίχα αφού καταστρέφει τους εσωτερικούς δεσμούς της, αφήνοντας την ξηρή, εύθραυστη και αδύναμη. Η συστηματική χρήση του Kallosplex σε συνδυασμό με τις χημικές εργασίες, προλαμβάνει την φθορά της τρίχας προστατεύοντας την εσωτερική δομή της και δημιουργεί νέους με αποτέλεσμα : ελαστικότητα, δύναμη και Ζωντάνια.

 

Σύστημα Kallosplex

Η θεραπεία περιλαμβάνει 2 βήματα και έχει σχεδιαστεί με σκοπό την προστασία από την φθορά που προκαλείται κατά την διάρκεια των χημικών εργασιών. Με τακτική χρήση, τα μαλλιά θα διατηρήσουν την υγεία τους.

 

1.Kallosplex Bond Builder - Step 1 (10ml)

Μετά την προσθήκη του Kallosplex Bond Builder στο μίγμα οποιασδήποτε τεχνικής εργασίας, προστατεύει τους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας και δημιουργεί νέους αυξάνοντας την ελαστικότητα και την αντοχή της.

 

2.Kallosplex Fortifying Bond Protector - Step 2 (20ml)

Ενισχυτική κρέμα που διασυνδέει τους δεσμούς που έχουν σχηματιστεί απ'το Kallosplex Bond Builder Step 1 παρέχοντας επιπρόσθετη ενυδάτωση και θρέψη.

 

Προστασία και απίστευτα αποτελέματα χαρης στην τεχνολογία NIO-PROTECT

Τα ενεργά συστατικά του Kallosplex διεισδύουν στην τρίχα χαρης στην τεχνολογία Niosome. Αυτό το καινοτομικό σύστημα επιτρέπει την βαθιά διείσδυση του προϊόντος στον φλοιό της τρίχας και εγγυάται τα επιθυμιτά αποτελέσματα.

 

Φυσικής προέλευσης ενεργά συστατικά

Soybean IsoFlavones : παρέχουν επιπλέον θρέψη βελτιώνοντας την υγεία της τρίχας.

N-acetyl-L-cysteine : δημιουργεί δεσμούς και προστατεύει την τρίχα.

Phytoceramide : προέρχεται από ρύζι, δημιουργεί μια προστατευτική ασπίδα γύρω από τον άξονα της τρίχας.

Επιπλέον, το Κallosplex περιέχει ένα σύμπλεγμα αμινοξέων με ενυδατικές ιδιότητες, το οποίο βοηθά στην σωστή διατήρηση υγρασίας και την αναδόμηση της εσωτερικής δομής των μαλλιών.

 

Η χρήση του είναι απλή!

Το Kallosplex είναι το αγαπημένο εργαλείο του κομμωτή για την προστασία των μαλλιών από τις χημικές εργασίες με αποτέλεσμα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. τρίχας όταν πρόκειται για χημική εργασία. Το Kallosplex δεν επηρεάζει τον χρόνο της εργασίας, την χρήση και το αποτέλεσμα.

 

Χρήση σε απλή βαφή

Ως συνήθως, ανακατεύουμε την βαφή με την ανάλογη ποσότητα οξυζενέ. Μόλις το μείγμα γίνει ομοιόμορφο, για κάθε 10γρ. βαφής προσθέτουμε 1ml Kallosplex Step 1. Εφαρμόζουμε το μείγμα στα μαλλιά αφήνοντάς το τον ανάλογο χρόνο και ύστερα ξεβγάζουμε και λούζουμε με σαμπουάν. Αμέσως μετά απλώνουμε την κρέμα Kallosplex Step 2 σε όλο το μήκος των μαλλιών και αφήνουμε για τουλάχιστον 5 λεπτά. Ξεβγάζουμε καλά και στεγνώνουμε.

Παράδειγμα : Σε ένα μείγμα βαφής 60ml (με αναλογία 1:1) + 60ml οξυζενέ, προσθέτουμε 6ml Kallosplex Step 1.

Σε ένα μείγμα βαφής 100ml (με αναλογία 1:1,5) + 150ml οξυζενέ, προσθέτουμε 10ml Kallosplex Step 1.

 

Χρήση σε ξανθιστική βαφή (1:2)

Ως συνήθως, ανακατεύουμε την βαφή με την ανάλογη ποσότητα οξυζενέ. Μόλις το μείγμα γίνει ομοιόμορφο, για κάθε 50γρ. βαφής προσθέτουμε 7,5ml Kallosplex Step 1. Εφαρμόζουμε το μείγμα στα μαλλιά αφήνοντάς το τον ανάλογο χρόνο και ύστερα ξεβγάζουμε και λούζουμε με σαμπουάν. Αμέσως μετά απλώνουμε την κρέμα Kallosplex Step 2 σε όλο το μήκος των μαλλιών και αφήνουμε για τουλάχιστον 5 λεπτά. Ξεβγάζουμε καλά και στεγνώνουμε.

Παράδειγμα : Σε ένα μείγμα βαφής 50ml (με αναλογία 1:2) + 100ml οξυζενέ, προσθέτουμε 7,5ml Kallosplex Step 1.

 

Χρήση σε σκόνη ντεκαπάζ (για κάθε είδους ξάνοιγμα)

Ως συνήθως, ανακατεύουμε τη σκόνη ντεκαπάζ με την ανάλογη ποσότητα οξυζενέ. Μόλις το μείγμα γίνει ομοιόμορφο,, για κάθε 10γρ. ντεκαπάζ προσθέτουμε 2ml Kallosplex Step 1. Απλώνουμε το μείγμα στα μαλλιά αφήνοντάς το τον ανάλογο χρόνο και ύστερα ξεβγάζουμε και λούζουμε με σαμπουάν. Αμέσως μετά απλώνουμε την κρέμα Kallosplex Step 2 σε όλο το μήκος των μαλλιών και αφήνουμε για τουλάχιστον 5 λεπτά. Ξεβγάζουμε καλά και στεγνώνουμε.

Παράδειγμα : Σε ένα μείγμα ντεκαπάζ 25γρ. + 50ml οξυζενέ, προσθέτουμε 4ml Kallosplex Step 1.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το προϊόν είναι επαγγελματικό και απευθύνεται σε κομμωτές που γνωρίζουν την χρήση του!

Δείτε το βίντεο:

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Κallos PLEX Θεραπεία για Τεχνικές Εργασίες σε 2 Βήματα 20ml + 10ml