Το καλάθι μου

Mini Cart

Lorvenn Color Developing Emulsion 4% Γκρί 500ml
4

Lorvenn Color Developing Emulsion 4% Γκρί 500ml

4,00 €
Διαθεσιμότητα:Εξαντλημένο
SKU 1.01.2.0178
Λεπτομέρειες

Lorvenn Color Developing Emulsion 4% Γκρί 500ml

Το Lorvenn Color Developing Emulsion είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να διατηρεί την πυκνότητά του για περισσότερο χρόνο. Με κύρια συστατικά τη φυσική υδρολυμένη κερατίνη, τη βιταμίνη Β5 και το χαμομήλι, το γαλάκτωμα ενεργοποίησης χρώματος Lorvenn Color  Developing Emulsion χωρίς αμμωνία προσφέρει στα μαλλιά ομοιογένεια, λάμψη και διάρκεια χρώματος από τη ρίζα έως τις άκρες.

Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα συνιστάται η χρήση του γαλακτώματος σε συνδυασμό με τη βαφή Color Pure. Όταν αναμιχθεί με τις βαφές δημιουργεί ένα ομοιογενές μίγμα το οποίο διευκολύνει την εφαρμογή της βαφής και δεν "τρέχει". Το Lorvenn Color  Developing Emulsion εξασφαλίζει την μέγιστη εναπόθεση χρωστικών μέσα στην τρίχα χαρίζοντας εξαιρετικά ζωντανό χρώμα.

Το Lorvenn Color Developing Emulsion διατίθεται σε συσκευασία 100ml και 500ml.

Το Lorvenn Color Developing Emulsion είναι δερματολογικά ελεγμένο.

 Lorvenn Color Developing Emulsion – Εφαρμογή

Αναλογία ανάμιξης με την βαφή: 1:2 με την βαφή μαλλιών Color Pure (π.χ. 50ml Color Pure + 100ml Color Pure Developing Emulsion).

Για τα βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε ένα Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά και την αγαπημένη σας Μάσκα Μαλλιών για ενυδάτωση και λάμψη.
Επίσης, βρείτε ότι χρειάζεστε στην κατηγορία Περιποίηση Μαλλιών.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Lorvenn Color Developing Emulsion 4% Γκρί 500ml