Το καλάθι μου

Mini Cart

Lorvenn Σετ Θεραπείας Theraplex 3.75ml
13.9
13,90 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 1.03.6.0125
Λεπτομέρειες

Lorvenn Σετ Θεραπείας Theraplex 3.75ml

Το Σετ Θεραπείας Theraplex 3.75ml αποτελεί ένα σύστημα ενδυνάμωσης της τρίχας κατά την διάρκεια των τεχνικών διεργασίων και περιλαμβάνει Theraplex Bond Performer No1 3,75ml & Theraplex  Bond  Locker No 2 15ml.

To Theraplex Bond Performer No1 3,75ml αποτελεί ένα δραστικό πρόσθετο το οποίο αναμειγνύεται με τις βαφές και τα προϊόντα ξανοίγματος, για προστασία από πιθανή φθορά που ενδεχομένως προκληθεί κατά την διάρκεια των τεχνικών διεργασιών. Πρόκειται για πρωτεΐνες μεταξιού οι όποιες μπορούν και διεισδύουν στο εσωτερικό της τρίχας, προστατεύουν την δομική συνοχή της τρίχας, διατηρούν την ακεραιότητα και ενισχύουν την δύναμη και την ελαστικότητα της τρίχας.

Το Theraplex Bond Locker No2 15ml συμπληρώνει και ενισχύει την δραστική αγωγή προστασίας και σταθεροποίησης της δομής της τρίχας που ξεκίνησε με το Theraplex Bond Performer No1 3,75ml. Είναι προϊόν βαθιάς αναδόμησης, που κλειδώνει και σταθεροποιεί τους δεσμούς της τρίχας που έχουν ήδη ενισχυθεί και σφραγίζει την εξωτερική επιφάνεια, τελειοποιώντας την διαδικασία αποκατάστασης της δομής και της ακεραιότητας της τρίχας.

 

Εφαρμογή Lorvenn Σετ Θεραπείας Theraplex

 

  1. Χρήση με Βαφή με Αμμωνία: Αναμείξτε κρέμα βαφή 70ml με 70ml Οξυζενέ μέχρι να επιτευχθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Έπειτα προσθέστε 3,75 ml Theraplex Bond Performer No1 και αναμείξτε καλά. Εφαρμόστε και προχωρήστε σύμφωνα με τις εσώκλειστες οδηγίες χρήσης της βαφής.
  2. Χρήση με Βαφή Χωρίς Αμμωνία: Αναμείξτε κρέμα βαφή 50ml με 100ml οξυζενέ μέχρι να επιτευχθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Έπειτα προσθέστε 3,75 ml Theraplex Bond Performer No1 και αναμείξτε καλά. Εφαρμόστε και προχωρήστε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης της βαφής χωρίς αμμωνία.

 

Χρήση Theraplex Bond Locker No2 15ml
Για χρήση μετά την βαφή. Ξεπλύνετε καλά την βαφή από τα μαλλιά. Μη λούσετε με σαμπουάν. Ταμπονάρετε τα μαλλιά καλά με μια πετσέτα για να απορροφηθούν τα πολλά νερά. Για μακριά μαλλιά, απλώστε όλη την ποσότητα των 15ml Theraplex Bond Locker No2 από τις ρίζες ως τις άκρες. Για κοντά μαλλιά αρκεί η μισή ποσότητα. Χτενίστε καλά. Αφήστε το για τουλάχιστον 10-20 λεπτά. Αν τα μαλλιά είναι πολύ ταλαιπωρημένα, αφήστε το να δράσει στο μέγιστο χρόνο(20 λεπτά).

Ξεπλύνετε και λούστε με το σαμπουάν Theraplex. Τέλος, εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα από τη μαλακτική Theraplex, ανάλογα με το μήκος και τις ανάγκες των μαλλιών σας.

 

 

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 
 
Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Lorvenn Σετ Θεραπείας Theraplex 3.75ml