To καλάθι σας
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 2104945556

Magic Studio Shaky Eyeshadow & Blush Palette No B-60740

Multi παλέτα προσώπου που αποτελείτε από ένα συνδυασμό 7 επαγγελματικής ποιότητας, γήινων, μεταλλικών αποχρώσεων και 1 ματ σκιών για τα μάτια και 2 pink – peachy, ματ αποχρώσεων ρουζ. Η υπέροχη αυτή παλέτα σας δίνει την δυνατότητα με ένα μόνο προϊόν να καλύψετε ένα γήινο χρωματικό φάσμα μακιγιάζ και να εντυπωσιάσετε με την εμφάνισή σας.

Magic Studio Shaky Eyeshadow & Blush Palette No B-60740 – χρήση

ΡΟΥΖ
-Απλώστε ομοιόμορφα το ρουζ απευθείας στα μήλα και στη ράχη της μύτης, για διάχυτο φυσικά ζωντανό αποτέλεσμα. Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας βάζοντας στην άκρη της μύτης όσο προϊόν έχει μείνει στο πινέλο.

-Τοποθετήστε μια γενναιόδωρη ποσότητα ρουζ στα μάγουλα και δουλέψτε το προς τα πάνω, προς τους κροτάφους, σε σχήμα μισοφέγγαρο. Δώστε ένταση κοντά στη γραμμή των μαλλιών και στα ζυγωματικά.

-Επιλέξτε την απόχρωση που δένει όσο το δυνατόν πιο φυσικά με τον τόνο της επιδερμίδας σας. Τοποθετήστε με κυκλικές κινήσεις σβήνοντας προς τα μήλα. Προσθέστε λίγο ρουζ στους κροτάφους και στο πηγούνι, για χρωματική εξισορρόπηση και ανόρθωση των χαρακτηριστικών.

ΣΚΙΕΣ

-Αναμείξτε τις σκιές, χρησιμοποιώντας πιο σκούρες αποχρώσεις στην πτυχή του ματιού και πιο απαλές αποχρώσεις κατά μήκος του οστού των φρυδιών και στις εσωτερικές γωνίες του ματιού.

-Χρησιμοποιήστε πινελάκι ή βουρτσάκι της για να σχεδιάσετε τη γραμμή είτε στο κινητό βλέφαρο των ματιών, είτε κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων.

-Με τον δείκτη σας, ή με το βουρτσάκι σκιάς ματιών ψεκασμένο με σταθεροποιητή μακιγιάζ, εφαρμόστε τις λαμπερές ή μεταλλικές αποχρώσεις στο κέντρο του κινητού βλεφάρου για έξτρα χρώμα και λάμψη, για μακιγιάζ με διάρκεια που μαγνητίζει!

Βρείτε το κατάλληλο Πινέλο εδώ.

Βάρος 0,100 kg
Brand

Σετ Μακιγιάζ Τύπος

,

0