Το καλάθι μου

Mini Cart

Make Up & Primers
Πλέγμα Λίστα

16 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
Πλέγμα Λίστα

16 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση

 

Make Up, η βάση κάθε μακιγιάζ!

 

Πραγματικά η επιλογή του κατάλληλου make up από άποψη υφής και χρώματος αποτελεί το ήμισυ του παντός ,όσον αφορά ένα πετυχημένο μακιγιάζ. Η σωστή βάση όπως αλλιώς ονομάζεται το μέικ απ θα αναδείξει το χρώμα της επιδερμίδας σας και θα καλύψει τις όποιες ατέλειες για ένα άψογο αποτέλεσμα. Επιπλέον η σωστή επιλογή του χρώματος θα δώσει ένα φυσικό και αόρατο μακιγιάζ αναδεικνύοντας την φυσική σας ομορφιά.

 

Make Up Ιδιότητες και Ποιότητες

 

Η εξέλιξη της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη μοναδικών προϊόντων που: καλύπτουν τέλεια και την πιο “ενοχλητική ατέλεια”, αφήνουν το δέρμα να αναπνέει, έχουν απαλή και βελούδινη υφή, προσαρμόζονται στο χρώμα του δέρματος και κάποια προσφέρουν ακόμη και αντηλιακή προστασία. Οι επιλογές είναι επίσης πολλές, αφού υπάρχουν make up υγρά, άλλα πιο παχύρευστα και άλλα πιο ελαφριά, compact δηλαδή συνδυασμός μέικ απ και πούδρας αλλά και προϊόντα που συνδυάζουν κάλυψη και ενυδάτωση όπως κρέμες BB και CC.

 

Τέλος στην κατηγορία θα βρείτε και Make Up Primers το οποία εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερη κάλυψη ατελειών.

 

Δείτε περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ στην κεντρική κατηγορία Μακιγιάζ