Το καλάθι μου

Mini Cart

Ντεκαπάζ Μαλλιών
Πλέγμα Λίστα

23 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. ING Κρέμα Ξανοίγματος 300gr με Βούτυρο Karite
  -6%
  ING Κρέμα Ξανοίγματος 300gr με Βούτυρο Karite
  Ειδική Τιμή 14,50 € Κανονική Τιμή 15,50 €
 2. Schwarzkopf BlondMe Ντεκαπάζ Μαλλιών Premium Lightener 9 450gr
  Εξαντλημένο
 3. WELLA Blondor 30gr
  3,50 €
 4. WELLA Blondor 400gr
  -31%
  WELLA Blondor 400gr
  Ειδική Τιμή 17,90 € Κανονική Τιμή 25,80 €
 5. WELLA Blondor 800gr
  -28%
  WELLA Blondor 800gr
  Ειδική Τιμή 27,90 € Κανονική Τιμή 39,00 €
 6. Ντεκαπάζ Nardis 20gr
  1,00 €
 7. Ντεκαπάζ Nardis 500gr
  12,00 €
Πλέγμα Λίστα

23 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση

 

Λίγα λόγια για το Ντεκαπάζ

 

Είναι μία τεχνική ξανοίγματος μαλλιών η οποία πρέπει να εφαρμόζεται μόνο από επαγγελματίες που είναι εξοικειωμένοι με την χρήση του καθώς η λάθος εφαρμογή μπορεί να προκαλέσει σοβαρές φθορές στα μαλλιά. Άλλωστε ποιος δεν έχει δει καμένα μαλλιά από ντεκαπάζ. Γι’ αυτόν τον λόγο αν και υπάρχουν αμέτρητα videos στο διαδίκτυο για εφαρμογή “ντεκαπάζ στο σπίτι” σας προτείνουμε να το αποφύγετε αν δεν είστε επαγγελματίας κομμωτής.

 

 

Ιδιότητες  - Προδιαγραφές

 

Το ντεκαπάζ μπορεί να ξανοίξει μέχρι και 9 τόνους τα φυσικά μαλλιά και μέχρι 6 τόνους τα βαμμένα, φυσικά το ξάνοιγμα εξαρτάται από τον τόνο. Για παράδειγμα το ντεκαπάζ σε μαύρα μαλλιά θα δώσει διαφορετικό αποτέλεσμα από ότι σε μαλλιά στον τόνο του 7 (ξανθό). Τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί προϊόντα τα οποία είναι πιο ήπια για την τρίχα όπως το ντεκαπάζ σε κρέμα και ντεκαπάζ χωρίς αμμωνία. Επίσης υπάρχουν προϊόντα που μπορείτε να αναμίξετε μέσα στο μίγμα και τα οποία προστατεύουν την τρίχα από το σπάσιμο (σπάσιμο δεσμών στο εσωτερικό της τρίχας).

 

Εφαρμογή – Αποτελέσματα

 

Πολύ σημαντική για το τελικό αποτέλεσμα είναι και η επιλογή του οξυζενέ καθώς και η αναλογία ανάμιξης του ντεκαπάζ με το οξυζενέ. Επιπλέον η ίδια η εφαρμογή (μήκη, άκρες, ρίζες) καθώς και οι χρόνοι παραμονής του μίγματος στα μαλλιά είναι πολύ σημαντικά για το τελικό αποτέλεσμα ώστε αυτό να είναι όσο πιο ανοιχτό γίνεται χωρίς ανεπιθύμητες πορτοκαλί και κίτρινες αποχρώσεις. Για τον λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό η συγκεκριμένη τεχνική να εφαρμόζετε από επαγγελματίες.

 

Ωστόσο αν το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό και υπάρχουν κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις μπορείτε να εφαρμόσετε εκτός από κάποιο ρεφλέ, silver σαμπουάν, μάσκα silver και απαραιτήτως μία πολύ θρεπτική θεραπεία μαλλιών για την επαναφορά της τρίχας.