Το καλάθι μου

Mini Cart

Περιποίηση Μαλλιών
Πλέγμα Λίστα

32 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Nardis Σαμπουάν Για Βαμμένα Μαλλιά Ηλίανθος 1000ml
    Εξαντλημένο
Πλέγμα Λίστα

32 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση

 

Περιποίηση Μαλλιών – Επιλέξτε τα κατάλληλα ανάλογα με τις Ανάγκες σας

Στο eshop μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα από προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Επίλεξτε σαμπουάν, μάσκα μαλλιών, μαλακτική, θεραπεία μαλλιών, αμπούλες, λάδι μαλλιών, σιλικόνη μαλλιών, leave in και εξειδικευμένα προϊόντα προστασίας.

 

Επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης μαλλιών χρησιμοποιώντας τα φίλτρα του eshop μας ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας. Συγκεκριμένα θα βρείτε προϊόντα για ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά, προϊόντα για βαμμένα μαλλιά για την διατήρηση του χρώματος της βαφής αλλά και για κανονικά μαλλιά. Επιπλέον οι διάφορες παθήσεις και ιδιαιτερότητες του τριχωτού μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με προϊόντα περιποίησης μαλλιών όπως σαμπουάν για τριχόπτωση και αμπούλες τριχόπτωσης, σαμπουάν για ξηροδερμία, σαμπουάν λιπαρότητα και ξηρό σαμπουάν, σαμπουάν κατά της πιτυρίδας.

 

Τέλος θα βρείτε και πιο εξειδικευμένα προϊόντα όπως silver σαμπουάν και μάσκα, σαμπουάν χωρίς άλατα για ισιωτική κερατίνης και εξειδικευμένες μάσκες και θεραπείες μαλλιών για βαθιά αναδόμηση της τρίχας.

 

Προϊόντα Περιποίησης Μαλλιών, Ιδιότητες  - Προδιαγραφές

 

Στην κατηγορία θα βρείτε επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών που ενσωματώνουν τις τελευταίες εξελίξεις τις τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας ενεργά συστατικά όπως κερατίνη, κολλαγόνο, οξέα φρούτων, βιταμίνες, έλαιο argan, έλαιο avocado κλπ.

 

Οι διαφορές ενός επαγγελματικού προϊόντος με ένα προϊόντος μπορούν να συνοψιστούν στα εξής: εξειδίκευση, αποτελεσματικότητα, οικονομία. Μπορεί να ακούγεται περίεργο το πως ένα επαγγελματικό σαμπουάν, για παράδειγμα, είναι πιο οικονομικό από ένα αντίστοιχο του super market αφού η τιμή του είναι συνήθως υψηλότερη, ωστόσο η απάντηση είναι απλή. Ένα επαγγελματικό σαμπουάν είναι πιο συμπυκνωμένο και άρα χρειάζεται λιγότερο προϊόν, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο αφού τα μαλλιά θα είναι πιο πειθαρχημένα και ευκολοχτένιστα άρα κάνετε οικονομία και στα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης μαλλιών (μάσκα, μαλακτική) αφού χρειάζονται λιγότερη ποσότητα.