Το καλάθι μου

Mini Cart

Mon Reve Take Me Up Mascara No 1
5
5,00 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 2.09.0.0433
Λεπτομέρειες

Mon Reve Take Me Up Mascara No 1

Η Mon Reve Take Me Up Mascara προσφέρει όγκο και μήκος με μια μόνο κίνηση. Το all-time-classic βουρτσάκι και η υπέρ-κρεμώδης σύνθεσή της επιτρέπουν το χτίσιμο του όγκου στρώση με στρώση. Η Mon Reve Take Me Up Mascara είναι εμπλουτισμένη με προβιταμίνη Β5 που προστατεύει και περιποιείται τις βλεφαρίδες. Όλες οι γυναίκες θέλουν μία Mon Reve Take Me Up Mascara, για τον λόγο ότι είναι ένα ιδιαίτερο προϊόν που δεν το βλέπεις συχνά και δοκιμάζοντας το θα σας κάνει να νιώσετε πολύτιμες και θα αναδείξει το βλέμμα σας.

Η Mon Reve Take Me Up Mascara διατίθεται σε 2 φανταστικές αποχρώσεις.

Η Mon Reve Take Me Up Mascara είναι δερματολογικά ελεγμένη, paraben free, gluten free και not tested on animals

 

Τρόπος εφαρμογής της Mon Reve Take Me Up Mascara

Ξεκίνα την εφαρμογή από τις άνω βλεφαρίδες περνώντας μια στρώση μάσκαρα στην επάνω πλευρά τους. Στη συνέχεια τοποθέτησε το βουρτσάκι στη κάτω πλευρά των βλεφαρίδων κοντά στη ρίζα τους για να καλύψεις και τις πιο κοντές τριχούλες.

Χτένισε με ζιγκ ζαγκ και ανοδικές κινήσεις. Ολοκλήρωσε βάφοντας απαλά και τις κάτω βλεφαρίδες κάνοντας μικρές και γρήγορες κινήσεις.

Η φόρμουλά του σου επιτρέπει να προσθέσεις όσες στρώσεις επιθυμείς μέχρι να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Δείτε περισσότερη Mon Reve αλλά και άλλα προϊόντα Μακιγιάζ στην κεντρική κατηγορία. Επιπλέον βρείτε την κατάλληλη Mascara ματιών που θα χρησιμοποιήσετε για να αναδείξετε ακόμα περισσότερο το Μακιγιάζ σας στην κατηγορία Μάτια.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Mon Reve Take Me Up Mascara No 1