Το καλάθι μου

Mini Cart

Nails & More Αυτοκόλλητα Fancy Νυχιών Νερού BLE892
1.25

Nails & More Αυτοκόλλητα Fancy Νυχιών Νερού BLE892

1,25 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 3.02.1.0436
Λεπτομέρειες

Nails & More Αυτοκόλλητα Fancy Νυχιών Νερού BLE892 – Μοναδικά σχέδια

 

Ψάχνετε για ένα όμορφο σχέδιο στα νύχια σας, ιδανικό τόσο για την καθημερινότητα, όσο και για πιο επίσημες περιστάσεις; Τότε τα Nails & More Αυτοκόλλητα Fancy Νυχιών Νερού BLE892 είναι αυτό που χρειάζεστε. Τα Αυτοκόλλητα Νυχιών Νερού είναι διακοσμητικά κατάλληλα για όλων των ειδών μανικιούρ και πεντικιούρ και είναι σχεδιασμένα για την διακόσμηση των άκρων σας.

 

Εφαρμογή Nails & More Αυτοκόλλητα Fancy Νυχιών Νερού BLE892

 

Περνάμε μια λεπτή στρώση TOP ή ΒΑΣΗ,πάνω από το χρώμα. Πολυμερίζουμε 15-20 δευτερόλεπτα. Κόβουμε το αυτοκόλλητο νερού που θέλουμε και το τοποθετούμε σε βρεγμένο χαρτί για λίγα δευτερόλεπτα. Τοποθετούμε το σχέδιο πάνω στην κολλώδη επιφάνεια, περνάμε primer acid free περιμετρικά του σχεδίου και πολυμερίζουμε για 2 λεπτα σε uv και 60 δευτερόλεπτα σε led. Σφραγίζουμε με τοπ. Όταν το σχέδιο καλύπτει όλο το νύχι προτείνουμε λευκή βάση για να μην χάνονται τα χρώματα του Tatoo.

 

Δείτε περισσότερη Nails & More αλλά και άλλα προϊόντα Νυχιών στην κεντρική κατηγορία. Επιπλέον βρείτε το  κατάλληλο Ημιμόνιμο Βερνίκι Νυχιών που θα χρησιμοποιήσετε για το μανικιούρ ή το πεντικιούρ σας στην κατηγορία Ημιμόνιμα Βερνίκια.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Nails & More Αυτοκόλλητα Fancy Νυχιών Νερού BLE892