Το καλάθι μου

Mini Cart

Nails & More Παραφίνη D Λεμόνι 450ml
6

Nails & More Παραφίνη D Λεμόνι 450ml

6,00 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 3.09.0.0140
Λεπτομέρειες

Nails & More Παραφίνη D Λεμόνι 450ml – Θεραπεία με παραφίνη

 

Η Nails & More Παραφίνη D Λεμόνι 450ml χρησιμοποιείται ως θεραπεία με ευεργετικές ιδιότητες και κυρίως για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση:  δερματικών και μυοσκελετικών παθήσεων όπως Έκζεμα, Ψωρίαση, Ξηροδερμία, Αρθρίτιδα,  Τενοντίτιδα ,  Φλεγμονές, Μυϊκούς σπασμούς, Καταπονημένους μύες, Δύσκαμπτες αρθρώσεις κλπ. Η Nails & More Παραφίνη D Λεμόνι 450ml προσφέρει βαθιά ενυδάτωση δέρματος. Το Παραφινόλουτρο είναι μία θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης, για πόδια ταλαιπωρημένα, ξηρά, αφυδατωμένα, με τάση υπερκεράτωσης. Είναι μια αποφρακτική θερμική θεραπεία, η οποία φροντίζει και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα. Ακόμη και μετά την πρώτη θεραπεία το δέρμα είναι εμφανώς πιο λείο, μαλακό και ενυδατωμένο.

 

Πως Λειτουργεί η Nails & More Παραφίνη D Λεμόνι 450ml;

 

Τα πόδια προετοιμάζονται με ειδικά απολυμαντικά προϊόντα του δέρματος πριν την θεραπεία. Μετά την σχετική προετοιμασία βυθίζονται στη ζεστή Nails & More Παραφίνη D Λεμόνι 450ml και καλύπτονται για να διατηρηθεί η θερμοκρασία σταθερή.

 

Δείτε περισσότερη Nails & More αλλά και άλλα προϊόντα Περιποίησης Άκρων στην Κεντρική Κατηγορία. Επιπλέον βρείτε το κατάλληλο Λουτρό Παραφίνης που θα χρησιμοποιήσετε για την περιποίηση των άκρων σας στην κατηγορία Περιποίησης Άκρων.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Nails & More Παραφίνη D Λεμόνι 450ml