Το καλάθι μου

Mini Cart

Nails & More Παραφίνη Ε Πράσινο Τσάι 450ml
6

Nails & More Παραφίνη Ε Πράσινο Τσάι 450ml

6,00 €
- +
Διαθεσιμότητα:Σε διαθεσιμότητα
SKU 3.09.0.0059
Λεπτομέρειες

Nails & More Παραφίνη Ε Πράσινο Τσάι 450ml – Θεραπεία με παραφίνη

 

Η Nails & More Παραφίνη Ε Πράσινο Τσάι 450ml χρησιμοποιείται ως θεραπεία με ευεργετικές ιδιότητες και κυρίως για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση:  δερματικών και μυοσκελετικών παθήσεων όπως Έκζεμα, Ψωρίαση, Ξηροδερμία, Αρθρίτιδα,  Τενοντίτιδα ,  Φλεγμονές, Μυϊκούς σπασμούς, Καταπονημένους μύες, Δύσκαμπτες αρθρώσεις κλπ. Η Nails & More Παραφίνη Ε Πράσινο Τσάι 450ml προσφέρει βαθιά ενυδάτωση δέρματος. Το Παραφινόλουτρο είναι μία θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης, για πόδια ταλαιπωρημένα, ξηρά, αφυδατωμένα, με τάση υπερκεράτωσης. Είναι μια αποφρακτική θερμική θεραπεία, η οποία φροντίζει και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα. Ακόμη και μετά την πρώτη θεραπεία το δέρμα είναι εμφανώς πιο λείο, μαλακό και ενυδατωμένο.

 

Πως Λειτουργεί η Nails & More Παραφίνη Ε Πράσινο Τσάι 450ml;

 

Τα πόδια προετοιμάζονται με ειδικά απολυμαντικά προϊόντα του δέρματος πριν την θεραπεία. Μετά την σχετική προετοιμασία βυθίζονται στη ζεστή Nails & More Παραφίνη Ε Πράσινο Τσάι 450ml και καλύπτονται για να διατηρηθεί η θερμοκρασία σταθερή.

 

Δείτε περισσότερη Nails & More αλλά και άλλα προϊόντα Περιποίησης Άκρων στην Κεντρική Κατηγορία. Επιπλέον βρείτε το κατάλληλο Λουτρό Παραφίνης που θα χρησιμοποιήσετε για την περιποίηση των άκρων σας στην κατηγορία Περιποίησης Άκρων.

Αξιολογήσεις

Αφήστε μια Αξιολόγηση

Αξιολόγηση στο : Nails & More Παραφίνη Ε Πράσινο Τσάι 450ml